Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καλή η εικόνα του Ιστορικού στην Πυλαία

Καλή εικόνα και ενθαρρυντικά μηνύματα από το φιλικό του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Την ήττα με 94-88 γνώρισε το Σάββατο το απ...

Καλή εικόνα και ενθαρρυντικά μηνύματα από το φιλικό του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Την ήττα με 94-88 γνώρισε το Σάββατο το απόγευμα στην Πυλαία ο Πανιώνιος από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν οι δύο ομάδες για το τουρνουά Συμεών Μαυροσκούφης.

Οι «κυανέρυθρροι» ήταν πολύ ανταγωνιστικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έδειξαν πολύ καλά χαρακτηριστικά στο πρώτο δυνατό φιλικό που έδωσαν.

Για τον Ιστορικό ξεχώρισε ο Μακ Γκιλ, ο οποίος πέτυχε αρκετούς πόντους, ενώ και ο Ντόρις έδειξε καλή εικόνα, παρά το γεγονός πως έχει μόνο λίγες ώρες στην Χώρα μας.

Στα μέσα της τέταρτης περιόδου ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα με 17 πόντους 87-70, ωστόσο ο Πανιώνιος έδειξε χαρακτήρα και συμμάζεψε την διαφορά και με τρίποντο του Ντόρις μείωσε στους τρεις πόντους (89-86).

Επόμενο φιλικό του Πανιωνίου είναι πάλι στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή (15/9), απέναντι στον Άρη.

Τραυματίστηκε ο Τζάστιν Μάρτιν

Η Ατυχία χτύπησε την πόρτα του Πανιωνίου, καθώς τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της 1ης περιόδου ο Τζάστιν Μάρτιν.

Ο παίκτης του Ιστορικού έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Άπαντες στον Πανιώνιο ελπίζουν ο παίκτης να είναι καλά και να μην έχει κάτι το σοβαρό.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 49-42, 73-67, 94-88

Πανιώνιος: Λιούις 4, ΜακΓκίλ 22 (1), Λι 11, Ντόρις 12 (2), Βεργίνης 5, Μαραγκίδης 2, Μάρτιν 3 (1), Καμαριανός 1, Τζουγκαράκης 8, Καμπερίδης, Πάσαλιτς 5 (1), Λαμπρόπουλος 15.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια