Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παπαβασιλείου ο... αντί Μάντζιος!

Οπού υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά έτσι λέει ο σοφός λαός. Σε αυτό δεν μπορούσε ν’ αποτελέσει εξαίρεση ο Πανιώνιος και όλα όσα είδαν τ...

Οπού υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά έτσι λέει ο σοφός λαός. Σε αυτό δεν μπορούσε ν’ αποτελέσει εξαίρεση ο Πανιώνιος και όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Κυριακής (1/9). Ήδη έχετε διαβάσει στα panionianea.gr ότι ο Νίκκι Παπαβασιλείου αναμένεται να αποτελέσει τον διάδοχο του Αποστόλη Μάντζιου στο πάγκο του Πανιωνίου.

Τελικά αυτό έχει τις περισσότερες πιθανότητες αυτή την ώρα να συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Ιστορικού ουσιαστικά έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Παπαβασιλείου. Ο Κύπριος τεχνικός μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πάγκο του Εργοτέλη, από τον οποίο και ζήτησε να αποχωρήσει (έτσι και έγινε) για να έρθει όπως φαίνεται στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος ο Μάντζιος

Ο Άκης Μάντζιος ο οποίος ανέλαβε τον Πανιώνιο το Δεκέμβριο του 2018, αποτελεί πλέον παρελθόν μετά από 9 μήνες στο «κυανέρυθρο» πάγκο.

Ο έμπειρος coach το μεσημέρι της Δευτέρας (2/9) συναντήθηκε με την Νίκο Ζαμάνη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την απόφαση του να λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία. Έτσι, πλέον είναι οριστική η απομάκρυνση του Μάντζιου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ φαίνεται να χρεώνει στον Έλληνα τεχνικό κυρίως την κακή εμφάνιση στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Βόλο ΝΠΣ που είχε ως αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να ηττηθεί με 2-1.

Τώρα αν αυτή η αλλαγή στον πάγκο λειτουργήσει θετικά ή όχι για την ομάδα θα φανεί σύντομα, καθώς στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος θα ψάξει μόνο τη νίκη, η οποία μοιάζει ως μονόδρομος!

-Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για Μάντζιο

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια