Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Υπάρχει γκρίνια, αλλά το να το βάλουμε κάτω είναι το πιο εύκολο»

Ο Πανιώνιος προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ και γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα (2-1), με τον Παναγιώτη Κόρμπο να τον...

Ο Πανιώνιος προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟΚ και γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα (2-1), με τον Παναγιώτη Κόρμπο να τονίζει ότι οι κυανέρυθροι δεν θα το βάλουν κάτω και θα παλέψουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά σχολίασε:«Προερχόμασταν από μια κακή εμφάνιση, ήρθαμε να παίξουμε απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος στην Τούμπα, παλέψαμε, μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε αλλά είχαμε πει ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι στα στημένα. Αδρανήσαμε σε μια φάση και δεχτήκαμε ένα γκολ από τέτοια φάση και φεύγουμε χωρίς βαθμό. Κρατάμε την εμφάνιση, πρέπει να δουλέψουμε, νομίζω δεν είχαμε καμία σχέση με την εμφάνιση στον Βόλο, έτσι πρέπει να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια, να τα δίνουμε όλα και παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το ξεκίνημα τους με δύο ήττες σε συνδυασμό με το -6: «Το πρωτάθλημα με δύο παιχνίδια δεν τελειώνει υπάρχουν ακόμα 31 αγωνιστικές. Το να το βάλουμε κάτω είναι το πιο εύκολο. Είμαστε σε δύσκολη θέση, υπάρχει γκρίνια δεν το κρύβουμε, εμείς κοιτάμε στα αποδυτήρια να είμαστε καλά οι παίκτες από εκεί και πέρα θα σταματήσουμε τα πολλά λόγια και θα κοιτάξουμε να αποδεικνύουμε πράγματα με τις εμφανίσεις μας».

Για το VAR: «Το VAR έχει μπει πλέον στη ζωή μας, κάθε γκολ μπορούν οι διαιτητές να το κοιτάνε στο VAR. Είχαμε δουλέψει στα στα στημένα αλλά φάγαμε αυτό το γκολ, θα κοιτάξουμε στα επόμενα να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια