Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε... Ήττα από τον Παναθηναϊκό!

Την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό γνώρισε ο Πανιώνιος, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισ...

Την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό γνώρισε ο Πανιώνιος, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο, με τον Πανιώνιο να θέλει μεν να βρει τις ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά η σωστή τελική ενέργεια έλειπε και έτσι οι καλές στιγμές ήταν λίγες.

Οι φιλοξενούμενοι με γκολ του κορυφαίου του γηπέδου Ζαχίντ από το 20ο λεπτό κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα και τελικά να φτάσουν στη νίκη.

Ο Ιστορικός μετά από αυτή την ήττα παρέμεινε στην τελευταία θέσης της βαθμολογίας στους -2 βαθμούς.

Επόμενο παιχνίδι για τον Πανιώνιο με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στις εξέδρες του σταδίου της Νέας Σμύρνης βρέθηκαν περίπου 5.000 φίλοι του Ιστορικού, με τους Πάνθηρες μετά το τέλος του αγώνα χειροκροτούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την προσπάθεια τους, παρά την ήττα, η οποία μόνο καλή δεν ήταν βέβαια...

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με τον Πανιώνιο να έχει περισσότερο την κατοχή της μπάλας. Μαξίμοβιτς και Άρσε είχαν την πρωτοβουλία στο επιθετικό κομμάτι και δημιουργούσαν καλές στιγμές για τον Ιστορικό.

Στο 16' ο Πανιώνιος είχε την πιο καλή του ευκαιρία. Μετά από πολύ καλό κόρνερ του Μαξίμοβιτς, ο Αραμπούλι έκανε όμορφη κεφαλιά, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Ζαχίντ με σουτ μέσα αριστερά της περιοχής, έστειλε την μπάλα με ωραίο τρόπο στην αριστερή γωνία του Κότνικ για το 0-1.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος προσπάθησε να απειλήσει, αλλά έλειπε η καλή τελική πάσα, ώστε να έρθει το γκολ της ισοφάρισης.

Επίσης, υπήρξαν συνεχείς διακοπές στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει πάρα πολύ.

Στο φινάλε του ημιχρόνου, στο 45', ο Παναθηναϊκός σε μία αντεπίθεση του έφτασε κοντά σε ένα δύτερο γκολ. Ο Ινσούα έκανε το συρτό σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κότνικ. To 0-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της "επανάληψης" ο ΠΑΟ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε με σουτ του Μπουζούκη, που έδιωξε ο Κότνικ.

Στο 49' και ενώ η μπάλα ήταν στον αέρα μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Γιόχανσον με κίνηση... καράτε έπεσε πάνω στον Μανιάτη, με τον Ευαγγέλου να μην δείχνει κάτι.

Στο 69' ο Μιλόγεβιτς που μόλις είχε μπει στο ματς, εκτέλεσε φοβερά ένα φάουλ, με την μπάλα να περνάει τόσο από τον Καμαρά όσο και από τον Σταυρόπουλο, με την ευκαιρία να χάνεται!

Τρία λεπτά αργότερα χάθηκε καλή φάση για τον Πανιώνιο. Ο Μιλόγεβιτς με ωραία ενέργεια έδωσε στον Καμαρά μέσα δεξιά της περιοχής, αυτός γύρισε με την μία στον Αραμπούλι, με το πλασέ του να κοντράρει σε αμυντικό του ΠΑΟ πριν καταλήξει στην εστία του Διούδη.

Τα παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό, πολλά τα μαρκαρίσματα και συνεχώς υπήρχαν διακοπες στο ματς, με τον ρυθμό να πέφτει.

Τελικά το 0-1 έμεινε έως το φινάλε, με τον Πανιώνιο πλέον να ψάχνει άλλους τους βαθμούς που χρειάζεται για να φύγει από το μείον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Κόρμπος, Μανιάτης (57' Καμαρά), Μαξίμοβιτς, Άρσε (66' Μιλόγεβιτς), Αραμπούλι, Τσιλούλης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Μολό, Δώνης, Περέα (66' Κολοβός), Ζαχίντ, Μπουζούκης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια