Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτό τον Πανιώνιο θέλουμε να βλέπουμε

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης... Κάθισα και είδα την Κυριακή το απόγευμα τον Πανιώνιο από την τηλεόραση, καθώς δεν μπόρεσα λόγο δουλειάς...

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης...

Κάθισα και είδα την Κυριακή το απόγευμα τον Πανιώνιο από την τηλεόραση, καθώς δεν μπόρεσα λόγο δουλειάς να πάω και εγώ στη Λαμία.

Είδα αυτό που θέλω να βλέπω πάντα από τον Πανιώνιο, μία ομάδα μαχητική να μην φοβάται και να διεκδικεί αυτό που θέλει πάντα μέσα στο γήπεδο.

Είδα έναν Πανιώνιο να έχει ναι μεν προβλήματα στη δημιουργία φάσεων, αλλά για άλλη μία φορά να παλεύει αυτό το πρόβλημα του και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος αυτό θα λυθεί. Γιατί θα λυθεί; Γιατί ο Νίκκι Παπαβασιλείου και οι παίκτες του έχουν βάλει σκοπό να λύσουν αυτό το πρόβλημα, ώστε η ομάδα εκτός από το να παίρνει βαθμούς να παίζει και πιο δημιουργικό ποδόσφαιρο. 

Είδα έναν Πανιώνιο στη Λαμία να μην φοβάται και να διεκδικεί μέχρι τέλους το αποτέλεσμα και στο τέλος (όπως όλοι οι τζογαδόροι αυτός είναι φέτος ο Ιστορικός παίζει το κεφάλι του στη κατηγορία) να δικαιώνεται με την γκολάρα του Αραμπούλι.

Είδα έναν Πανιώνιο να είναι πραγματική οικογένεια (όπως ήταν πάντα άλλωστε) να στηρίζουν όλοι τον τερματοφύλακα Μάτιτς Κότνικ παρά το λάθος που έκανε στο γκολ της Λαμίας.
Άλλωστε αυτό ήταν το σωστό κανείς δεν είναι αλάνθαστος στη δουλειά του και από ένα λάθος δεν μπορούν να διαγραφούν τόσα καλά παιχνίδια που έχει πραγματοποιήσει ο Σλοβένος πορτιέρε με τον Πανιώνιο.

Επίσης αυτό που μου άρεσε στο φινάλε του παιχνιδιού ήταν και ο τρόπος που πανηγύρισαν οι παίκτες ένα σημαντικό (θα αποδειχθεί στη συνέχεια) βαθμό. Έγιναν όλοι ένα και για άλλη μία φορά έδειξαν ότι τα «κυανέρυθρα» αποδυτήρια είναι πάντα και διαχρονικά αγαπημένα και μονιασμένα παρά τις δυσκολίες και τις αντίξοες συνθήκες.

Πάμε τώρα και στο δύσκολο-κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Θα είναι ένα παιχνίδι κατά την άποψη μου «κλειστό» καμία από τις δύο ομάδες δεν θα ρισκάρει εύκολα. Από την μία ο Πανιώνιος (δεν έχει και τη πολυτέλεια βλέπεται λόγο της τιμωρίας του) δεν θέλει με τίποτα να χάσει και άλλους βαθμούς και από την άλλη ο Παναθηναϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό αποτέλεσμα που πήρε απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα είναι κατά την άποψη μου παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ.

Ο Πανιώνιος από την μεριά του πρέπει να παίξει μαχητικά με ποδοσφαιρικό τσαμπουκά να τα δώσει όλα και στο τέλος εάν το βοηθήσει και η τύχη (χρειάζεται στο ποδόσφαιρο) να πάρει τη νίκη. Ένα τρίποντο που θα βγάλει το… κάρο από τη λάσπη, καθώς θα έχει σβήσει την τιμωρία των 6 βαθμών και θα έχει στη «κυανέρυθρη» κάβα τον πρώτο βαθμό.

Οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου χρειάζονται την στήριξη όλων των φιλάθλων του Ιστορικού που θα βρεθούν στο γήπεδο. Πρέπει να έχει υπομονή ο κόσμος της ομάδας, καθώς αυτό το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και πολύ κρίσιμο για το άμεσο μέλλον της ομάδας.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου Μπατσάνα Αραμπούλι τον περιμένουμε όλοι πιο δυνατό να συνεχίσει αυτό που ήδη έχει ξεκινήσει, να σκοράρει και να βοηθήσει τον Πανιώνιο να βρει άμεσα τον δρόμο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια