Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θετικός ο ΟΦΗ, αρνητική η Αστυνομία για εισιτήρια στον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος ζήτησε εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ - Από τον υφυπουργό η τελική απόφαση. Ο Ιστορικός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΟΦΗ...

Ο Πανιώνιος ζήτησε εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ - Από τον υφυπουργό η τελική απόφαση.

Ο Ιστορικός αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική και όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, η «κυανέρυθροι» ΠΑΕ ζήτησε θύρα για μεμονωμένους φιλάθλους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Από την πλευρά του ο ΟΦΗ ξεκαθάρισε ότι δέχεται να δώσει εισιτήρια για μεμονωμένους φίλους του Πανιωνίου σε μία συγκεκριμένη θύρα, αλλά δεν μπορεί να δώσει ολόκληρη γιατί υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας σε όλες τις θύρες.

Από την πλευρά της η Αστυνομία υποστήριξε ότι θα κάνει αρνητική εισήγηση, στο να δοθούν δηλαδή εισιτήρια στους «κυανέρυθρους» και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις την απόφαση θα την πάρει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Από την πλευρά του ο κ.Αυγενάκης θα εξετάσει όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσει για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής αν θα έχει και φίλους του Πανιωνίου. Σίγουρα θα λάβει υπόψιν την εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ., αλλά ταυτόχρονα θα ενημερωθεί από τον ΟΦΗ για το πώς έχουν τα δεδομένα και αν μπορεί να εξυπηρετηθεί ο Πανιώνιος.

Με λίγα λόγια για μία ακόμη φορά η Αστυνομία επιθυμεί να κλείσει τους... δρόμους στους φίλους του Πανιωνίου, ωστε να μην βρεθούν στο πλευρό της ομάδας σε ένα ακόμα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι.

Πηγή: capitano.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια