Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλο Γυναικών: Λύγισαν στο τέλος τα κορίτσια του Ιστορικού

Μετά από ένα ντέρμπι με απίστευτη εξέλιξη, η γυναικεία ομάδα Πόλο του Ιστορικού δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 11-12 από τον Νηρέα Χαλα...

Μετά από ένα ντέρμπι με απίστευτη εξέλιξη, η γυναικεία ομάδα Πόλο του Ιστορικού δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 11-12 από τον Νηρέα Χαλανδρίου, στην επάνοδο της στην Α1 κατηγηγορία, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Την ευκαιρία να πάρει τη νίκη έχασε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη, καθώς για το άθλημα του πόλο Γυναικών ηττήθηκε με σκορ 12-11 από το Νηρέα Χαλανδρίου στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Α’ Φάσης.

Ο Ιστορικός στις αρχές της 4ης περιόδου βρέθηκε μπροστά με 11-7, ωστόσο η ομάδα των Βορείων Προαστείων με σερί 5-0 έφτασε στη μεγάλη νίκη και ο Πανιώνιος έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρει μια σημαντική νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η ΝΟ Λάρισας επικράτησε εκτός έδρας της ΝΕ Πατρών με 8-6.

Η ταυτότητα του αγώνα

Πόλο γυναικών - 1η αγωνιστική
Πανιώνιος - Νηρέας Χαλανδρίου: 11-12

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-2, 5-4, 1-5

Πανιώνιος (Σταμάτης Χέλμης): Τζούρκα, Σαφέτη 1, Δουρέκα Αδ. 1, Καλογεροπούλου, Αποστολίδου, Τούρου, Κούβδου Ν. 1, Παπαφιλίππου, Μαλλιαρού, Λιαπάκη, Μπινιάρη, Σολανάκη 5, Μήτσου, Ζερβού, Χέλμη 3

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Παπατριανταφύλλου, Μαυρωτά 2, Μαντουδιώτη, Τριχά 5, Ξανθοπούλου, Τορνάρου 1, Μπόβαλη 1, Αγγελίδη, Παπαναστασίου Δ. 2, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 1, Κοβάσεβιτς, Πάτερου, Παναγιώτη.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Δασκαλοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια