Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι Κυανέρυθρες Ακαδημίες

Από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο: "Ανάμεσα στις ακαδημίες με τις οποίες συνεργάζεται ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., σημαντική θέση κατέχει η αξιόλ...

Από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο:

"Ανάμεσα στις ακαδημίες με τις οποίες συνεργάζεται ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., σημαντική θέση κατέχει η αξιόλογη ακαδημία στον Βόρειο Τομέα του Ν. Αττικής οι “Κυανέρυθρες Ακαδημίες”.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζεται με διάφορες ακαδημίες, μια από αυτές είναι και οι ακαδημίες στον Βόρειο Τομέα του Ν. Αττικής.

Όταν πριν από 4 χρόνια, οι Κάτζος Διονύσης και Παπαθανασίου Χρήστος συναντήθηκαν σε ένα καφέ στο Ν.Ηράκλειο, προκειμένου να συζητήσουν για συνεργασία δημιουργώντας τη δική τους ακαδημία, όπως ακριβώς αυτοί θα την ήθελαν χτίζοντας την από την αρχή και σε καθαρά αγνές και ποδοσφαιρικές βάσεις, κανείς δεν περίμενε ότι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αυτό το οικοδόμημα θα είχε εδραιωθεί για τα καλά στον ποδοσφαιρικό χώρο της Αθήνας.

Τέσσερα χρόνια μετά και έτοιμοι να διανύσουμε προσεχώς το 5ο, η ακαδημία αυτή μετρά 3 χρόνια συνεργασίας με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ., εκπροσωπώντας τον αποκλειστικά και ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ στο Βόρειο Τομέα του Ν. Αττικής.

Η Ιστορία μας όμως δεν τελειώνει εδώ.

Τουναντίον ακόμη δεν αρχίσαμε.

Μετά από 4 χρόνια σκληρής, εμπεριστατωμένης και στοχευμένης δουλειάς οι 2 μεγάλοι άνδρες της ακαδημίας μας έχουν καταφέρει να υλοποιήσουν ακόμη ένα μεγάλο τους όνειρο.

Να αναλάβουν τις τύχες ενός σωματείου που αποκλειστικό στόχο ύπαρξης να έχει την προώθηση των δικών της παιδιών στην αντρική ομάδα και στις επίσημες κατηγορίες της Αθήνας.

Αυτό το σωματείο δεν είναι άλλο από την Δάφνη Αθηνών, ένα από τα πιο ιστορικά και παλαιά μέλη της ΕΠΣΑ με πρόεδρο της τον φίλο και συνεργάτη Γιώργο Αγγέλη.

Με Μ.Ο. ηλικίας της αντρικής ομάδας 19 χρονών τα 3 αυτά χρόνια και με συνεχόμενες παρουσίες της Δαφνούλας στα επίσημα πρωταθλήματα της Αθήνας και με τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής όπως όλα δείχνουν μάλλον είμαστε σε καλό δρόμο.

Εξ άλλου δεν είναι λίγοι οι αθλητές μας που από το σωματείο μας μεταπήδησαν σε γνωστές και ιστορικές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται."

Δεν υπάρχουν σχόλια