Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό μνήμης με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Την μνήμη του Εθνομάρτυρα Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης θα τιμήσουν Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης, καθώς την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Σερά...

Την μνήμη του Εθνομάρτυρα Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης θα τιμήσουν Πανιώνιος και Απόλλων Σμύρνης, καθώς την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Σεράφειο Κολυμβητήριο θ’ αγωνιστούν σε φιλικό αγώνα για το πόλο ανδρών.

Λίγες ημέρες μετά την μαύρη επέτειο από τη καταστροφή της Σμύρνης το 1922 έρχονται τα δύο μεγάλα σωματείο της Σμύρνης ν’ αγωνιστούν σε φιλικό για το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Η αναμέτρηση είναι πρωτοβουλία του Απόλλωνα και η οποία έγινε αμέσως δεχτή από τον Πανιώνιο, ώστε να τιμηθεί ο Εθνομάρτυρας Άγιος Χρυσόστομος, ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ τα δύο σωματείο της Σμύρνης, όσο βρισκόταν στη ζωή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-πρόσκληση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης για την εκδήλωση και τον αγώνα της Τετάρτης (25/9).
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στην εκδήλωση μνήμης του εθνο-ιερομάρτυρα

Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομου

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση μνήμης του εθνο-ιερομάρτυρα Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων στο «Σεράφειο» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς και Π. Ράλλη) την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00.

Πρόγραμμα

1. Χαιρετισμός Προέδρου «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» κ. Παναγιώτη Καταβέλου.

2. Χαιρετισμός Προέδρου «ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.» κ. Αριστόβουλου Μισαηλίδη.

3. Ομιλία από τον κ. Γιώργο Αγγελάκη, μέλους του Δ.Σ. Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, αρμόδιου για ιστορικά και πολιτιστικά θέματα, για τη ζωή και το έργο του Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομου και προβολή φωτογραφιών εποχής.

4. Φιλικός αγώνας υδατοσφαίρισης Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. παρουσία των αθλητών των ακαδημιών της υδατοσφαίρισης».
Να τονίσουμε ότι οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και στις 12 Οκτωβρίου, όταν ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική της Α’1 Πόλο Ανδρών.

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια