Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ισοπαλία με Χανιά

Φιλική ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος έμεινε στο 2-2 με τα Χανιά, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Παπαβασιλείου στον πάγκο της ομά...

Φιλική ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Πανιώνιος έμεινε στο 2-2 με τα Χανιά, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Παπαβασιλείου στον πάγκο της ομάδας.

Ο νέος τεχνικός του Ιστορικού έδωσε χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του και έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Αραμπούλι, τα Χανιά το γύρισαν, με τον Τσιλουλη να γράφει το τελικό 2-2.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι δεν είχε καθόλου ρυθμό, με τον Πανιώνιο να έχει τον έλεγχο, ωστόσο δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να "διαρρήξει" την αντίπαλη άμυνα .

Στο 28' είχαμε την πρώτη τελική των κυανέρυθρων, με τον Αρσε να κάνει το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Παπαβασιλείου αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη του αλλαγή, καθώς ο Οικονομίδης πήρε την θέση του Αρσε που είχε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι.

Στο 32' μετά από ωραια σέντρα του Ρέντζα ο Αραμπούλι έκανε την κεφαλιά, όμως ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τρεις αλλαγές ο Πανιώνιος. Σιντι Αλί, Μαλέρμπ και Λυμπεράκης πήραν τις θέσεις των Ρέντζα, Κότνικ και Σαραμαντα αντίστοιχα.

Στο 48' ο Οικονομίδης μπήκε δυναμικά στην φάση και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Αραμπούλι και έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια έγιναν αρκετές αλλαγές, έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και στο 63' οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να φέρουν το ματς στα ίσια με την ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου.

Στο 67' ο Παπαγεωργίου ανέβηκε έκανε και το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία των Χανίων. Το ίδιο αποτέλεσμα είχε και η προσπάθεια του Οικονομίδη ένα λεπτό αργότερα.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Οικονομίδης έκανε ένα εκ εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα δεν του έκανε την χάρη και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 84' οι φιλοξενούμενοι μετά από εκτέλεση κόρνερ κατάφεραν να κάνουν το 1-2, με μονοκόματο πλασέ του αμαρκάριστου Τριανραφυλλάκου από το ύψος του δεύτερου δοκαριού.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Σιντι Αλί έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Τσιλούλη σε θέση τετ α τετ και αυτός με ωραίο τελείωμα ισοφάρισε σε 2-2.

Πανιώνιος: Κότνικ (46' Μαλέρμπ), Σαραμαντάς (46' Λυμπεράκης), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (60' Μπαξεβάνος), Αραμπούλι (68' Σέλκος), Καμαρά (60' Γρίβας), Σταυρόπουλος, Ρέντζας (46' Σιντι Αλί), Άρσε (31' λ.τρ. Οικονομίδης), Τσιλούλης (89' Κιάκος), Παπαγεωργίου

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Ουνγιαλίδης, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Πάνος, Λεοζίνιο, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Αρναρέλλης, Τζιώρας, Σελινιωτάκης, Καραγεώργης, Μαρτίνες

αγωνίστηκαν και οι: Κουσκουνας, Δημητριάδης, Τριανταφυλλάκος, Βρετός, Παπαχρήστος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια