Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ, όλες μου τις δυνάμεις στο παρκέ»

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται από την Πέμπτη ο Μαρκ Ντόρις. Ο έμπειρος γκαρντ εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαρούμεν...

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου βρίσκεται από την Πέμπτη ο Μαρκ Ντόρις.

Ο έμπειρος γκαρντ εμφανίστηκε ευδιάθετος και χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, ενώ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί την ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ και όσα τόνισε ο Αμερικανός άσος:

"Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa καλωσόρισε την Πέμπτη (12/9) στην Ελλάδα άλλο ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, τον Mark Dorris!

Ο 33χρονος Αμερικανός point guard έφτασε στην Αθήνα και κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” τον υποδέχθηκε ο General Manager του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο βραχύσωμος άσος (1,88μ.) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Λίβανου, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του άλλο ένα κομμάτι του “παζλ” του έμψυχου δυναμικού, ώστε να προετοιμάσει τον Πανιώνιο Su Casa με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την απαιτητική σεζόν (2019/2020) που έρχεται.

Λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Mark Dorris τόνισε: “Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Έχω παίξει για αρκετά χρόνια στην Ευρώπη κι έχω ακούσει πολλά για τη δυναμική και το ταλέντο που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο. Είναι ευλογία στα 33 μου να βρίσκομαι σε αυτό το υψηλό επίπεδο”.

Όσο για αυτό που υποσχέθηκε, αλλά και αυτό που ζήτησε από τον κόσμο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ: “Μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ και θα κάνω ό,τι μπορώ. Θα αφήσω στο παρκέ κάθε ικμάδα των δυνάμεών μου. Κάντε κι εσείς στην κερκίδα το ίδιο με τη φωνή σας… Φωνάξτε όσο περισσότερο μπορείτε και θα δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε”."

Δεν υπάρχουν σχόλια