Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λύγισε στο 74' ο Ιστορικός!

Το γκολ του Σβιντέρσκι στο 74ο λεπτό στέρησε από τον Πανιώνιο τον σημαντικότατο βαθμό της ισοπαλίας, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με...

Το γκολ του Σβιντέρσκι στο 74ο λεπτό στέρησε από τον Πανιώνιο τον σημαντικότατο βαθμό της ισοπαλίας, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη με 2-1, στο γήπεδο της Τούμπας, για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Μάντζιου παρουσιάστηκε με πολλά προβλήματα στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς οι κυανέρυθροι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με αρκετές βασικές απουσίες.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν ανώτερη στην αναμέτρηση, σκόραρε σχετικά νωρίς, όμως ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 57' με ωραία ομαδική ενέργαια και εξαιρετικό πλασέ του Τσιλούλη.

Οι γηπεδούχοι στο 74' όμως ευτύχισαν να σκοράρουν, με "περίεργο" κοντινό τελείωμα του Σβιντέρσκι μετά από κόρνερ, με τον διαιτητή Παπαπέτρου να ελέγχει τη φάση στο VAR για μαρκάρισμα του Άκπομ στον Ευαγγέλου μέσα στην περιοχή. Τελικά ο ρέφερι έδειξε σέντρα και αυτό το τέρμα έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος πίεσε, κέρδισε συνεχόμενα κόρνερ, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη φάση, εκτός από μία κεφαλιά του Βαρέλα στο 4', όπου ο Κότνικ έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 15' οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Άκπομ πήρε την μπάλα, πέρασε τον Ευαγγέλου και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μη αφήνοντας πολλά περιθώρια στον Κότνικ.

Η συνέχεια βρήκε τον Πανιώνιο να μην μπορεί να βρει χώρους προς την αντίπαλη εστία, ενώ οι κυανέρυθροι δεν μπορούσαν να κρατήσουν και την μπάλα στα πόδια τους, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να ελέγχουν τον ρυθμό.

Στο 27' και στο 29' οι παίκτες του Μάντζιου βγήκαν στην επίθεση, πάτησαν την αντίπαλη περιοχή, όμως δεν έγινε η τελική ενέργεια και έτσι δεν ήρθε μία καλή ευκαιρία.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και στα τελευταία λεπτά, με κάποια φάουλ και κόρνερ που κέρδισε, πλησίασε την εστία του Κότνικ, με την άμυνα του Πανιωνίου να αντιδρά σωστά. Έτσι, το1-0 έμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά της "επανάληψης" δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο, με τον ΠΑΟΚ ναι μεν να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά αμυντικά ο Πανιώνιος είχε καλή παρουσία.

Όσο περνούσε ο χρόνος, οι κυανέρυθροι σιγά-σιγά προσπαθούσαν να ανεβάσουν ρυθμούς και στο 57' ο Τσιλούλης με την πρώτη του επαφή με την μπάλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ρέντζας έκανε την σέντρα, ο Αραμπούλι έστρωσε με το στήθος στον Τσιλούλη, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-1!

Στα επόμενα λεπτά ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά την κατοχή, αλλά χωρίς να μπορεί να κάνει ούτε φάση. Ο Πανιώνιος είχε σωστή λειτουργία, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να πατήσουν περιοχή.

Στο 74' η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά από ένα κόρνερ, κατάφερε να βρει το γκολ που ήθελε. Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σβιντέρσκι με έναν περίεργο τρόπο μπόρεσε να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ και έτσι έγινε το 2-1. Να σημειωθεί πως η εν λόγω φάση εξετάστηκε και στο VAR από τον διαιτητή Παπαπέτρου, καθώς φάνηκε μέσα στην περιοχή ο Άκπομ να πέφτει πάνω στον Ευαγγέλου. Το γκολ πάντως μέτρησε.

Στα τελευταία λεπτά ο Πανιώνιος πίεσε, ανέβασε παίκτες στην περιοχή του ΠΑΟΚ, κέρδισε συνεχόμενα κόρνερ, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Οι γηπεδούχοι απλά έδιωχναν την μπάλα και τελικά κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη.

Έτσι, ο Ιστορικός παραμένει στο -6, όμως έδειξε κάποια καλά στοιχεία στο πολύ δύσκολο παιχνίδι της Τούμπας και άφησε καλύτερες εντυπώσεις σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Βόλο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (38' Ίνγκασον), Κρέσπο, Γιαννούλης, Λημνιός, Εσίτι, Μίσιτς, Ζαμπά, Άκπομ, Σβιντέρσκι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Σαραμαντάς (86' Μιλόγεβιτς), Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Άρσε (55' Τσιλούλης), Ρέντζας (86' Λυμπεράκης), Αραμπούλι, Καμαρά.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια