Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Εμείς είμαστε στους δρόμους και οι υπόλοιποι κάνετε κριτική από το internet»

Νεα ανακοίνωση των Πανθηρων. Αναλυτικά όσα αναφέρουν: "Όταν ο χριστοδουλόπουλος και οι υπάλληλοι της Κ.Α.Ε διέταζαν τα ΜΑΤ να μ...

Νεα ανακοίνωση των Πανθηρων.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"Όταν ο χριστοδουλόπουλος και οι υπάλληλοι της Κ.Α.Ε διέταζαν τα ΜΑΤ να μας επιτεθούν με κρότου λάμψης και δακρυγόνα, ήταν Σάββατο απόγευμα και οι Πάνθηρες αυτοί που κάνουν κακό στην ομάδα.

Όταν λέγαμε πως το αλευρογιάννης-χριστοδουλόπουλος είναι το “άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς” όλοι ρωτούσατε “Τι θέλουν πια αυτοί;”.

Όταν λέγαμε ότι όποιος πάει γήπεδο είναι σαν να συναινεί στα στημένα και την απαξίωση του Πανιωνίου όπως τον ξέραμε μας λέγατε “γιατί δεν μιλάτε για την μπάλα”.

Τώρα που πήγε να μας αλλάξει έδρα, όνομα και ιστορία, εμείς είμαστε στους δρόμους και οι υπόλοιποι κάνετε υψηλή κριτική από το internet ..

Λίγα τα λόγια σας λοιπόν για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε, όσοι είστε εκτός.

Φάτε κάνα καλαμαράκι, κάντε την επανάσταση του πληκτρολογίου και αφήστε μας να κάνουμε οτι νομίζουμε με την μπάλα, με το μπάσκετ και με τον Σύνδεσμό μας.

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν μασάνε μέχρι και στα κελιά να κάτσουν τον 15αύγουστο για τις ιδέες και τις αξίες τους.

Τα λέμε εκεί που πρέπει αδέρφια ..

Υ.Γ. Καθόλου τυχαία η χρήση πεζών στο πρώτο γράμμα των επιθέτων. Μικροί σε μέγεθος οι μπροστινοί της μαφίας των στημένων ανάλογη και η αναφορά σε αυτούς."

Δεν υπάρχουν σχόλια