Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα...

Φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη έδωσε ο Ιστορικός, με τον Άκη Μάντζιο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα. Οι κυανέρυθροι ηττ...

Φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη έδωσε ο Ιστορικός, με τον Άκη Μάντζιο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα. Οι κυανέρυθροι ηττήθηκαν με 2-1, δείχνοντας αδυναμίες στην άμυνα, αλλά και στην τελική τους ενέργεια στην επίθεση.

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό, με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή της της μπάλας, αλλά ο Λεβαδειακός να είναι αποτελεσματικός.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 8' βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με κοντινό πλασέ.

Στο 14' ο πολύ δραστήριος Καμαρά έκανε πολύ όμορφη ενέργεια και σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Οι κυανέρυθροι ανέβασαν την πίεση τους, όμως σε μια αντεπίθεση λίγο έλειψε να δεχτούν και δεύτερο τέρμα. Ο Συμελίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 26' ο Λεβαδειακός με αρκετή δόση τύχης σκόραρε. Μετά από δυνατό πλάγιο του Παντελιαδη, ο Μανιάτης στην προσπάθεια του να διώξει με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαλέρμπ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσιλουλης με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ μείωσε σε 1-2, ενώ στο 32' η καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλόγεβιτς δεν βρήκε δίχτυα, αφού μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, καθώς έγιναν και αρκετές αλλαγές.

Η ομάδα του Μάντζιου μετά το 60' ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε τον αντίπαλο, προκειμένου να ισοφαρίσει.

Καμαρά,  Τσιλουλης και Αρσε ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι, με τους Σελκο και Αλί στη συνέχεια που μπήκαν ως αλλαγή να προσπαθούν να δώσουν περισσότερη φρεσκάδα.

Χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες, όμως έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα - ενέργεια.

Να σημειωθεί πως ίσως στην μοναδική φάση του Λεβαδειακου στην επανάληψη, ο Καραχάλιος με απίστευτο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 79' ο Σενκα έκανε ένα παρά πολυ δυνατό μαρκάρισμα σε παίκτη του Πανιωνίου, με τον διαιτητή Τσαμούρη να κάνει χρήση του VAR και σωστά να δίνει κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Λεβαδειακου.

Στο 86' ο καλύτερος του Πανιωνίου, Καμαρά, έκανε ωραία σέντρα, με τον Σελκο να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπεσε στην γωνία του και έδιωξε την μπάλα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παπαγεωργίου έκανε ωραία συρτη σέντρα,  ο Μικο έκανε από κοντά την προβολή, όμως η μπάλα πέρασε άουτ και χάθηκε η ευκαιρία για την ισοφάριση.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους περίπου 1.000 φίλους του Πανιωνίου να χειροκροτούν την ομάδα για την προσπαθεία, εν όψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Βόλο.

Πανιωνιος: Μαλέρμπ, Σαραμαντάς (72' Λυμπεράκης), Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος (46' Μίκο), Μανιάτης, Μιλόγεβιτς (46' Οικονομίδης), Κόρμπος (59' Σέλκος), Άρσε (72' Σιντι Αλί), Τσιλούλης, Καμαρα, Δούμτσιος (59' Παπαγεωργίου).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια