Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επέστρεψε η Καραλή

Την επιστροφή της Σαββίνας Καραλής στο Γυναικείο τμήμα μπάσκετ ανακοίνωσε με επίσημη ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος. Αναλυτικά: «Το...

Την επιστροφή της Σαββίνας Καραλής στο Γυναικείο τμήμα μπάσκετ ανακοίνωσε με επίσημη ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος.

Αναλυτικά: «Το Γυναικείο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την επιστροφή της Σαββίνας Καράλη. Η Σαββίνα έχει κατακτήσει 12 Πρωταθλήματα σε ΕΣΚΑ – ΕΣΚΑΝΑ, 6 Πανελλήνια Πρωταθλήματα (Βόλο – Καλαμπάκα – Βούλα – Θεσσαλονίκη – Κύπρο – Βόλο) και 1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Κροατία, σχολικό). Την περσινή χρονιά στην κατηγορία της είχε 18 αγώνες με μέσο όρο 19 πόντους, 8 rebounds, 5 κλεψίματα, 8 ασίστ.

Το 2012 – 2013 ήταν στην καλύτερη πεντάδα του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων με την ομάδα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (ΕΣΚΑΝΑ). Έχει συμμετάσχει σε 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κορασίδων όλων των Ενώσεων, που έγινε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας και στην Ερμιόνη και σε τουρνουά επιλογής Εθνικών ομάδων στον Κολινδρό. Έχει φορέσει το εθνόσημο στις μικρές εθνικές, όπου το 2017 κατέκτησαν με την Εθνική Παγκορασίδων την 3η θεση. Της ευχόμαστε μια καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια