Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόταση για Κούρντι, αλλά...

Πρόταση για παίκτη της ομάδας έχει φτάσει στα γραφεία της κυανέρυθρης ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες σύλλογος της Σαουδικής...

Πρόταση για παίκτη της ομάδας έχει φτάσει στα γραφεία της κυανέρυθρης ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας έχει "χτυπήσει" την πόρτα του Πανιωνίου, ζητώντας τον Αμίρη Κούρντι.

Από την μεριά του Ιστορικού δεν είναι αρνητικοί στο να παραχωρήσουν τον παίκτη εφόσον ικανοποιηθούν οικονομικά, όμως αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση που βρεθεί πρώτα ο αντικαταστάτης του.

Οι λύσεις στην δεξιά πλευρά της άμυνας είναι περιορισμένες στο κυανέρυθρο ρόστερ και έτσι στον Πανιώνιο πρώτα θα επιδιώξουν να αποκτήσουν έναν ικανό δεκξιό μπακ, προκειμένου να παραχωρήσουν τον Κούρντι.

Πρώτος και ξεκάθαρος στόχος είναι ο Γιάννης Μασούρας του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε με επιτυχία το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν στον Ιστορικό και στη Νέα Σμύρνη πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του.

Από εκεί και πέρα, θέμα χρόνου είναι να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Νεμάνια Μιλόγεβιτς, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να έρθει στην χώρα μας ο 19χρονο εξτρέμ Φίλιππος Σέλκος για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του από τον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια