Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησε η δουλειά στον μπασκετικό Πανιώνιο

Ενημέρωση από την ΚΑΕ Πανιώνιος, μέσω της οποίας αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις της ομάδας "Σοφία Μπεφόν", το οποί...

Ενημέρωση από την ΚΑΕ Πανιώνιος, μέσω της οποίας αναφέρει ότι έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις της ομάδας "Σοφία Μπεφόν", το οποίο θα αποτελέσει και φέτος την έδρα του Πανιωνίου.

Παράλληλα,όμως οι κυανέρυθροι αναφέρονται για την άφιξη των Αμερικανών παικτών στην Ελλάδα, ενώ τονίζουν πως συνεχίζεται η προσπάθεια για την ενίσχυση του ρόστερ άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η δουλειά για τον Γιάννη Λίβανο και τους συνεργάτες του έχει ξεκινήσει, μιας και ο νέος τεχνικός της ΚΑΕ Πανιώνιος από την Παρασκευή (23/8) έχει αρχίσει τις προπονήσεις ενόψει της επερχόμενης σεζόν, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο κλειστό “Σοφία Μπεφόν” του Π. Φαλήρου, που θα αποτελέσει την έδρα μας και στην φετινή BasketLeague.

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να έρθουν στην Αθήνα και οι ξένοι παίκτες, αρχής γενομένης από την Τρίτη 27/8 οπότε έχει προγραμματιστεί και η άφιξη των Rickey McGill (22χρ., 1,85μ.) και Francois Lewis (22χρ., 2,06μ.), ενώ την επομένη (Τετάρτη 28/8) αναμένεται και ο Anthony Lee (28χρ., 2,06μ).

Παράλληλα η διοίκηση σε αμέριστη συνεργασία με τον head coach συνεχίζει την προσπάθεια για την στελέχωση του ρόστερ, ώστε αυτό να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό και όλοι οι παίκτες να τεθούν υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου ενόψει της νέας απαιτητικής αγωνιστικής χρονιάς που μας περιμένει.

Η δουλειά έχει αρχίσει και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ είναι ΕΔΩ για να φανεί αντάξιος των απαιτήσεων!"

Δεν υπάρχουν σχόλια