Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύ κακή εικόνα, πολύ κακό αποτέλεσμα!

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος, που ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη με 1-2 από τον Βόλο. Η ομάδα του Μάντζιου δεν ε...

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος, που ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη με 1-2 από τον Βόλο.

Η ομάδα του Μάντζιου δεν είχε καθόλου καλή εικόνα, δεν μπόρεσε να βγάλει επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία των φιλοξενούμενων και μοιραία ήρθε η μία πολύ κακή ήττα.

Στο πρώτο γκολ ο Κότνικ ήταν σε κακή θέση, έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης και δέχτηκε το τέρμα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ. Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-2 στο δεύτερο ημίχρονο μετά από χρήση του VAR, όπου ο Ζαχαριάδης έκρινε πως δεν υπήρξε οφσάιντ.

Ο Αραμπούλι στις καθυστερήσεις μείωσε το σκορ, όμως δεν άλλαξε κάτι έως το φινάλε.

Στον Πανιώνιο διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε τράβηγμα που δέχτηκε ο Μαξίμοβιτς μέσα στην περιοχή, με τον Ζαχαριάδη να μην κοιτάει κάν την φάση στο VAR!

Πλέον ο Πανιώνιος καλείται να ανταπεξέλθει στη συνέχεια του πρωταθλήματος, να δείξει πολύ καλύτερη εικόνα, γιατί έχει και το -6 από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος!

Το παιχνίδι

O Πανιώνιος ξεκίνησε πιο επιθετικά το παιχνίδι, όμως ο Βόλος έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Στο 8' ο Ζοάο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κότνικ, με τον τερματοφύλακα του Ιστορικού να του λέει "όχι", κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στη συνέχεια, οι κυανέρυθροι ανέβασαν ρυθμούς, πίεσαν και είχαν δοκάρι με τον Τσιλούλη στο 12', όμως η φάση ήταν σαν να μην έγινε, καθώς ο βοηθός έδειξε ως οφσάιντ με μεγάλη καθυστέρηση.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Πανιώνιο ναι μεν να εχει τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια, όμως ο Βόλος ήταν απειλητικός σχεδον σε κάθε αντεπίθεση του.

Χωρίς ουσιαστική φάση ο Ιστορικός, ο Βόλος κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 38'΄οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Μουνίθ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, ο Κότνικ είχε κακή θέση, έκανε λάθος υπολογισμό της μπάλας και έτσι δέχτηκε το τέρμα, για το 0-1 του Βόλου!

Οι κυανέρυθροι στη συνέχεια ανέβηκαν στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους και δεν είχαν κάποια κλασική ευκαιρία.

Στο 43' χάθηκε μία καλή στιγμή για τον Ιστορικό, με τον Ντομίνγκες να παίρνει την πρώτη κεφαλιά, τον Καμαρά την δεύτερη, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος θέλησε να βγει στην επίθεση για να ισοφαρίσει, όμως δεν μπορούσε σε κανένα σημείο τους χώρους για να σκοράρει.

Στο 66' ο Εμμανουηλίδης έκανε ωραίο γυριστό σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Γκαραβέλης και εν συνεχείοα οι προσπάθειες των Καμαρά, Δούμτσιου δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Στο 70' ο Μουνίθ βγήκε σε θέση τετ α τετ, σκόραρε όμως ο βοηθός το ακύρωσε ως οφσάιντ. Μετά από μεγάλη καθυστέρηση ο Ζαχαριάδης είδε την φάση στο VAR και έκρινε πως το γκολ ήταν καθαρό, με τον Βόλο έτσι να κάνει το 0-2!

Στο 93' ο Αραμπούλι με ωραία κεφαλιά ,μείωσε σε 1-2, έδωσε ελπίδες στην ομάδα και στον κόσμο.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μαξίμοβιτς δέχτηκε κάποιο τράβηγμα μέσα στην περιοχή, οι κυανέρυθροι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι, όμως ο Ζαχαριάδης δεν θέλησε να δει την φάση στο VAR και κάπως έτσι τελειώσε το ματς!

Η εικόνα της ομάδας πρέπει να αλλάξει άμεσα. Ο Πανιώνιος πρέπει να παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένος στη συνέχεια, γιατί η φετινή σεζόν ήταν που ήταν δύσκολη από την αρχή, μετά από αυτή την ήττα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη!

Επόμενος αγώνας για τον Ιστορικός, αυτός με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Μανιάτης (55' Μαξίμοβιτς), Άρσε, Τσιλούλης (55' Εμμανουηλίδης), Καμαρά, Δούμτσιος (78' Αραμπούλι).

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Δημόπουλος, Μπασόνγκ, Ατιγιάτ, Τσοκάνης (33' Μπαλογιάννης), Μυστακίδης (78' Μαξ), Ζοάο, Μουνίθ (82' Σαρμιέντο), Γέντρισεκ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια