Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τίποτα δεν κρίνεται από την 1η αγωνιστική

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης... Η ζωή πάει μπροστά, τα ποτάμια πάντα κυλάνε μπροστά και ο Πανιώνιος δεν είναι απλά ένα ποτάμι είναι Ωκεα...

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης...

Η ζωή πάει μπροστά, τα ποτάμια πάντα κυλάνε μπροστά και ο Πανιώνιος δεν είναι απλά ένα ποτάμι είναι Ωκεανός για τον Ελληνικό αθλητισμό. Η Κακή πρεμιέρα και το πολύ κακό αποτέλεσμα με το Βόλο πέρασαν. Βέβαια θα μου πείτε η ομάδα είναι στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα με –6 βαθμούς και για πολλούς θεωρείται το νούμερο 1 φαβορί για τον υποβιβασμό. Εγώ θα σας απαντήσω ότι κανείς δεν έπεσε από την πρώτη αγωνιστική ενός πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και ένας μαραθώνιος κρύβει πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Ακόμα και αν στη πρεμιέρα το –6 του Πανιωνίου έγινε –7 ή –9 καθώς πολλές ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή νίκησαν ή έφεραν ισοπαλία.

Σημασία τώρα για τον Πανιώνιο έχει να βελτιώσει την εικόνα του και να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς, ώστε να ξεφύγει από το πάτο του βαθμολογικού πίνακα... Αρχής γενόμενης από το ματς με τον ΠΑΟΚ ν’ αρχίσει ν’ ανατρέπει την κακή κατάσταση που έδειξε στην πρεμιέρα. Η Τούμπα και πολύ σωστά θα μου πείτε δεν είναι μία απλή έδρα είναι μία πολύ δύσκολη έδρα στην οποία έχουμε να φέρουμε θετικό αποτέλεσμα από το 2007. Εδώ που έχει φτάσει ο Πανιώνιος, όμως, δεν έχει πολυτέλεια να διαλέγει παιχνίδια. Πρέπει λοιπόν και οφείλει ο Ιστορικός να «παλέψει» για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να επανέλθει στη Πλατεία ένας τόνος αισιοδοξίας, ένα φως στο σκοτάδι. Ακόμα και το αποτέλεσμα να μην έρθει, πρέπει ο κόσμος να δει προσπάθεια, τσαμπουκά, φιλότιμο. Πράγματα δηλαδή που έλειψαν κόντρα στον Βόλο!

Πρέπει λοιπόν στο παιχνίδι της Τούμπας να παίξει η ομάδα μαχητικά, δυνατά και να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί. Να εκμεταλλευτεί την κούραση που τυχών να έχει ο ΠΑΟΚ από το παιχνίδι που έδωσε με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας την Πέμπτη. Να εκμεταλλευτεί ότι μπορεί να είναι απογοητευμένοι οι Θεσσαλονίκεις από τον αποκλεισμό τους στο Europa League. Πολλά μπορεί να εκμεταλλευτεί στη διάρκεια ενός ενενηντάλεπτου. Αλλά αυτό που έχει σημασία και προείπαμε είναι να είναι μαχητική και δυνατή στο παιχνίδι της,

Πάντως ότι και να γίνει την Κυριακή τον Πανιώνιο δεν πρέπει να τον πάρει από κάτω, ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και μπορεί να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του. Επίσης μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, τον Μάιο, έχει τόσες πολλές αγωνιστικές, τόσες ευκαιρίες να ανατρέψει καταστάσεις. Υπομονή χρειάζεται και όλα μπορούν να γίνει... Πανιώνιος είμαστε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια