Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Να κρατήσουμε το οικογενειακό κλίμα»

Για τη νέα σεζόν, την ιδιαιτερότητα του -6, τον κορμό του ρόστερ που έμεινε ο ίδιος, αλλά και για την συμβουλή που έδωσε στα νέα παιδιά ...

Για τη νέα σεζόν, την ιδιαιτερότητα του -6, τον κορμό του ρόστερ που έμεινε ο ίδιος, αλλά και για την συμβουλή που έδωσε στα νέα παιδιά που απέκτησε ο Ιστορικός αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος, στις δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της επίσημης "πρώτης" της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός των κυανέρυθρων:

-Παναγιώτη μία νέα σεζόν ξεκινάει για τον Πανιώνιο, μια σεζόν δύσκολη με τις γνωστές ιδιαιτερότητες του -6 και του περιορισμού στις μεταγραφές.

"Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη σεζόν, ειδικά με το -6 την ώρα που η μείωση των ομάδων το κάνει πιο δύσκολο αφού όλες θα ενισχυθούν και θα είναι πιο δυνατές. Ο Πανιώνιος όμως έχει μάθει σε πιο δύσκολα από τώρα, κι εγω όταν ήρθα το 2015 είχε απαγόρευση μεταγραφών αλλά βγήκαμε πέμπτοι. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό που έχουμε τόσα χρόνια το οικογενειακό κλίμα και απο και περα παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε τι θα καταφέρουμε".

-Σημαντικό το γεγονός πως ο κορμός είναι σε μεγάλο ποσοστό ο ίδιος από πέρυσι.

"Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς τον κορμό αφού δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Με κάποια παιδιά είμαστε τρεις σεζόν ξέρουμε ο ένας τον άλλον, ενώ έχουμε και τον ίδιο προπονητή με πέρυσι. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλοί".

-Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι διαφορετικό με το νέο τρόπο διεξαγωγής και τα playoffs και τα playout κάτι που σημαίνει ούτε ουσιαστικά δεν θα υπάρχουν αδιάφορα ματς.

"Γενικα αδιάφορος ο ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να είναι ποτέ, είτε είναι επίσημο ματς είτε φιλικό. Είναι ένα καινούργιο μοντέλο στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα δούμε πως θα πάει. Στην Ελλάδα έχουμε μάθει με το παραμικρό να αλλάζουμε τα πράγματα και να μην είναι τίποτα σταθερό. Ελπίζω με αυτό το πλάνο να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα που τόσο πολύ ανάγκη τον έχουμε".

Είσαι ο «πατέρας» αυτής της ομάδας, εντός κι εκτός γηπέδου. Τι θα συμβουλέψεις αυτά τα παιδιά, ειδικά τους νέους που δεν έχουν εμπειρίες από την μεγάλη κατηγορία.

"Έχουμε πολλά νέα παιδιά η συμβουλή που τους έχω δώσει από την αρχή είναι το άγχος να το αφήσουν εκτός απο εδώ. Τους δίνεται μια ευκαιρία και αν αγχωθουν το μονο που θα καταφέρουν ειναι να κάνουν κακό στον εαυτο τους. Η ιστορία εχει δειξει οτι οποιος πιτσιρικάς έχει έρθει σε αυτα τα αποδυτήρια ειναι λες κι εχει δεκα χρονια εμπειρίας. Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να παίξουν την μπάλα που ξέρουν και απο κει και πέρα για οποιαδήποτε πίεση είμαστε εμείς εδώ οι πιο έμπειροι για να την πάρουμε πάνω μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια