Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στον... δρόμο για το Copa Africa ο Μπουμάλ!

Από... κοντά αναμένεται να ζήσει το Copa Africa o Ολιβιέ Μπουμάλ. Όπως έγινε γνωστό ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Καμερούν, Κλάρενς Ζέ...

Από... κοντά αναμένεται να ζήσει το Copa Africa o Ολιβιέ Μπουμάλ.

Όπως έγινε γνωστό ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Καμερούν, Κλάρενς Ζέεντορφ, έκοψε έξι ποδοσφαιριστές από τους 34 που είχε στην διάθεση του, με τον Μπουμάλ να μην είναι ένας απ' αυτούς.

Πλέον οι παίκτες που ακολουθούν την προετοιμασία της Εθνικής Καμερούν είναι 28, με τον προπονητή της ομάδας να ανακοινώνει σε λίγες ημέρες την τελική 23αδα που θα πάρει μέρος στο Copa Africa, που θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου στα γήπεδα της Αιγύπτου.

Μένει να φανεί λοιπόν αν ο Μπουμάλ θα είναι και στην τελική αποστολή της εθνικής του ομάδας. Κάτι που έχει σημασία και για τον Πανιώνιο, καθώς αν ο παίκτης επιλεγεί από τον προπονητή του τότε αυτομάτως θα γίνει πιο δύσκολη η παραμονή του στον Ιστορικό, καθώς είναι πολύ πιθανό να τραβήξει αρκετά βλέμματα συλλόγων του εξωτερικού.

Θυμίζουμε, ότι οι κυανέρυθροι θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον 30χρονο εξτρέμ, όμως η περίπτωση του σίγουρα δεν είναι και η πιο εύκολη...

Δεν υπάρχουν σχόλια