Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντύνεται στα κυανέρυθρα ο Παπανικολάου

Μια ανάσα από την απόκτηση του Γιάννη Παπανικολάου βρίσκεται ο Πανιώνιος. Μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η απόκτησ...

Μια ανάσα από την απόκτηση του Γιάννη Παπανικολάου βρίσκεται ο Πανιώνιος.

Μόνο τα τυπικά έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού από τον Ιστορικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυανέρυθροι τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και έτσι εκτός απροόπτου ο Παπανικολάου θα ντυθεί στα χρώματα του Πανιωνίου.

Ο ταλαντούχος άσος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην Football League την σεζόν που ολοκληρώθηκε, μετρώντας 29 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τράβηξαν τον ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Σούπερ Λιγκ, όμως ο Πανιώνιος κινήθηκε άμεσα, έκανε τις απαραίτητες ενέργειες και όλα δείχνουν πως σύντομα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του.

Μάλιστα, ο 20χρονος μέσω των social media «αποχαιρέτησε» τον Πλατανιά. «Μετά από μια πολύ όμορφη και γεμάτη χαρές αλλά και λύπες πενταετία στον Πλατανιά ήρθε η ώρα να κλείσει αυτός ο κύκλος για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ της ομάδας για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους, καθώς και όλους όσους δούλευαν για εμάς καθημερινά. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το χρωστάω στον κόσμο του Πλατανιά που από την πρώτη μου μέρα με έκαναν να νιώσω πως τα Χανιά είναι το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ ολόψυχα όλους και εύχομαι η ομάδα να είναι σύντομα εκεί που όλοι ονειρεύεστε», έγραψε σχετικά.

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια