Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπέρι: «Γιατί έκανε τόση εντύπωση που δεν έπαιξα; Ξεχωριστοί οι οπαδοί του Πανιωνίου» (video)

Ο Ντέβιον Μπέρι στα panionianea.gr Ο πολυτιμότερος παίκτης του μπασκετικού Πανιωνίου για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, Ντέβιον Μπέρι , θέλ...

Ο Ντέβιον Μπέρι στα panionianea.gr
Ο πολυτιμότερος παίκτης του μπασκετικού Πανιωνίου για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, Ντέβιον Μπέρι, θέλησε να εκφράσει με δηλώσεις του στα panionianea.gr την απορία του σχετικά με τον ντόρο που έγινε επειδή δεν αγωνίστηκε στην τελευταία αναμέτρηση με τον Χολαργό.

Ο Αμερικάνος παίκτης του Ιστορικού αναφέρθηκε επίσης και στην εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε ο ίδιος και θεωρεί ότι δικαιούται τον τίτλο του MVP, ενώ είναι θετικός να αγωνιστεί ξανά στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Για το γεγονός ότι δεν έπαιξε είπε: "Αυτό που με έκανε να μην παίξω είναι ότι δεν πληρώθηκα, δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί έκανε τόση εντύπωση αυτό. Γιατί όλοι μιλούσαν μόνο για μένα; Ο ρεπόρτερ της τηλεόρασης με ρώτησε για την μέση μου. Αλήθεια ποιος το είπε αυτό; Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Ο λόγος ήταν οικονομικός και δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι τρελάθηκαν από αυτό. Μίλησα με την διοίκηση και γι’ αυτό δεν έπαιξα".

Για το αν έχει ρυθμιστεί το θέμα είπε: "Ναι, πλέον έχει ρυθμιστεί". 

Για την συνολική χρονιά του Πανιωνίου: "Από την στιγμή που η ομάδα σώθηκε πήγαν όλα καλά. Γνώρισα πολλούς προπονητές, πολύ καλούς συμπαίκτες. Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν στον Πανιώνιο".

Για το γεγονός ότι ήταν ο καλύτερος στο πρωτάθλημα: "Νιώθω ότι πρέπει να είμαι ο MVP. Tα ποσοστά το δείχνουν. Έβαλα πόντους, έβγαλα ασιστ, ριμπάουντ. Είχα την καλύτερη απόδοση και τρεξίματα. Βρίσκεσαι σε μια ομάδα που είναι χαμηλά και την ανεβάζεις. Σίγουρα θεωρώ ότι πρέπει να είμαι ο MVP. Νιώθω έτσι γιατί ήμουν από τους καλύτερους στο πρωτάθλημα".

Για το αν θα ξαναέπαιζε στην Ελλάδα:  "Σίγουρα ναι. Η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα. Δούλεψα πολύ αυτή την σεζόν και είχαν την ευκαιρία να δούνε την δουλειά μου στο παρκέ. Αν προκύψει μια καλή πρόταση εννοείται θα ξαναέρθω.

Για τα πλάνα του από δω και στο εξής: "Προς το παρόν θέλω να ξεκουραστώ, να γυρίσω στην Αμερική σπίτι μου, να δώ την οικογένεια μου που μου έχουν λείψει, γιατί είμαι πολύ καιρό μακριά και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω".

Για τις διαφορές μεταξύ του Αμερικάνικου και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ: "Το μπάσκετ εδώ είναι πιο αργό και ομαδικό, πρέπει να έχεις μια καλή ομάδα, ενώ στην Αμερική είναι πιο ατομικό. Ένας παίκτης μπορεί να κάνει τα πάντα. Ο ρυθμός είναι πιο γρήγορος. Επίσης εδώ η γραμμή για τρίποντο είναι πιο κοντά κάτι που το κάνει πιο εύκολο. Εμένα μου αρέσουν και τα δύο στυλ παιξίματος δεν έχω πρόβλημα".

Το μήνυμα του για τους φιλάθλους του Πανιωνίου: (βίντεο) "Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς του Πανιωνίου που ερχόντουσαν σε κάθε αγώνα να μας υποστηρίξουν. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό. Πραγματικά δεν έχω πώς να τους ευχαριστήσω αρκετά. Είστε πολύ υποστηρικτικοί. Το εκτιμώ πάρα πολύ. Να ξέρετε είστε πολύ ξεχωριστοί για μένα. Kάνατε την μετάβαση μου στην Νέα Σμύρνη καλύτερη για μένα. Ευχαριστώ πολύ".



Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια