Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα τυπικά για Δούμτσιο

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιστορικού, με τους ανθρώπους της ομάδας να "τσεκάρουν" όλ...

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ιστορικού, με τους ανθρώπους της ομάδας να "τσεκάρουν" όλες τις κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ένας από τους παίκτες που πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Footbal League είναι ο Κώστας Δούμτσιος.

Πρόκειται για τον 21χρονο επιθετικό, ο οποίος μέτρησε συνολικά 24 συμμετοχές και 8 γκολ στην δεύτερη κατηγορία, φορώντας στο πρώτο εξάμηνο την φανέλα του Αιγινιακού και στο δεύτερο της Δόξας Δράμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε ιδιαίτερα προχωρημένες επαφές με τον ταλαντούχο άσο και φαίνεται πως απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του.

Ο Δούμτσιος αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα της επίθεσης, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Εθνικού Γαζώρου, Ηρακλή και Πανσερραϊκού.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ήδη παίκτης του Ιστορικού είναι ο 21χρονος αριστερός μπακ, Γιάννης Κιάκος, ενώ στα κυανέρυθρα αναμένεται να ντυθεί ο 21χρονος αμυντικός Σεμπαστιάν Χρουσιέλ και ο 20χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Σκαφίδας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια