Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μία ενημέρωση μόνο καλό θα κάνει...

Γράφει ο «Παν-Αιώνιος»... Χαιρετώ όλους τους συν-Πανιώνιους και αναγνώστες του panionianea.gr. Καιρό είχαμε να τα πούμε, αφού έτσι και...

Γράφει ο «Παν-Αιώνιος»...

Χαιρετώ όλους τους συν-Πανιώνιους και αναγνώστες του panionianea.gr. Καιρό είχαμε να τα πούμε, αφού έτσι και αλλιώς αυτός ο καιρός δεν έχει αγωνιστική δραστηριότητα, με τα μεταγραφικά πάρε δώσε να δίνουν και να παίρνουν.

Μέσα από αυτή την φιλόξενη κυανέρυρθη ιστοσελίδα θέλω να πω ή μάλλον πιο σωστά να γράψω δύο λόγια για το κομμάτι των μεταγραφών.

Βλέπω με ικανοποίηση πως από νωρίς η ομάδα έχει προχωρήσει σε συμφωνίες με ταλαντούχους Έλληνες παίκτες. Φυσικά, το γεγονός πως δεν υπάρχει η αδειοδότηση για τη νέα σεζόν, "ανάγκασε" την διοίκηση να κοιτάξει την ελληνική αγορά, όμως αυτό τουλάχιστον έγινε άμεσα και όπως φαίνεται με αποτέλεσμα.

Τα παιδιά που έχουν αποκτηθεί δεν τα γνωρίζω, όμως ρώτησα και έμαθα πως πρόκειται για ικανούς ποδοσφαιριστές, με εμπειρίες από τις μικρότερες κατηγορίας και πάνω απ' όλα παίκτες με τσαμπουκά και αγωνιστικότητα. Αυτό θέλουμε, τα δύο τελευταία στοιχεία είναι απαραίτητα για τους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν την κυανέρυθρη φανέλα. Όσοι έδωσαν τα πάντα για τον Πανιώνιο μόνο κερδισμένοι βγήκαν. Τα παραδείγματα είναι πολλά και δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα, είναι γνωστά.

Από εκεί και πέρα, διάβασα ένα πολύ σωστό άρθρο το οποίο έγραψε ο Θοδωρής Βασίλης στο gazzetta, σχετικά με την... κρίση που περνάει η σχέση της ΠΑΕ με κόσμο του Ιστορικού. Σας επισυνάπτω κάποια σχετικά κομμάτια :

"Στην χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Πανιώνιος έκανε βήματα προς τα πίσω σε όλα τα επίπεδα. Και αν το οικονομικό είναι γνωστό και θα συνεχίσει να υπάρχει αφού οι Ζαμάνης – Δάρας δεν είχαν και δεν έχουν την δυνατότητα με μια κίνηση να καθαρίσουν τα χρέη (είναι γνωστό ότι οι συγκεκριμένοι μπήκαν μπροστά σε μια δύσκολη εποχή και μοναδικό γνώμονα την αγάπη και το δέσιμο με τον σύλλογο), είδαμε να δοκιμάζεται αυτό που ήταν το πιο αγνό και κρατούσε ενωμένη την ομάδα. Η σχέση μεταξύ της διοίκησης και του κόσμου.

Αυτό που είχε καταφέρει η διοίκηση Ζαμάνη – Δάρα τα τελευταία χρόνια δεν συγκρινόταν με μια εφήμερη χαρά των τριών βαθμών. Ο Πανιώνιος είχε καταφέρει να μπει ξανά στην καρδιά του κόσμου, να κολλήσει ξανά τον ιστό με την πόλη και τους ανθρώπους της, αυτό τον ιστό που τόσο άδοξα είχε χαθεί. Η ομάδα απέκτησε ξανά την περηφάνια της, συσπείρωσε τους φιλάθλους και όλοι μια γροθιά συνέχιζαν δίπλα στον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας.

Φέτος αυτά τα συστατικά έλειψαν και ορισμένες φορές έφεραν γκρίνια. Στην χώρα μας υπάρχουν μικρόκοσμοι που σκοτώνουν συλλόγους. Οι μικρόκοσμοι καταστρέφουν οργανισμούς κυρίως όταν δεν είσαι σε θέση να ξεφύγεις από αυτούς. Για τον λόγο αυτό η σεζόν που θα ξεκινήσει τον Αύγουστο είναι κρίσιμη και αυτή που μπορεί να φέρει ξανά αυτό το δέσιμο.

Να χτιστεί ξανά ή σχέση της διοίκησης και του κόσμου μια σχέση που θα διέπεται από ειλικρίνεια και άσπιλη αγάπη για το σήμα. Από τη μία η ΠΑΕ να αποβάλει τα όποια σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω της και οι όποιες πράξεις και κινήσεις της να διέπονται από απόλυτη ειλικρίνεια και εξωστρέφεια, και την ίδια ώρα ο κόσμος να σταματήσει να ζητάει πράγματα που είναι ανέφικτα για την τωρινή ομάδα".

Αυτά έγραψε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής και συμφωνώ μαζί του. Θέλω να σταθώ όμως κυρίως στο τελευταίο κομμάτι. Ο κόσμος του Πανιωνίου ζητάει ξεκάθαρες κουβέντες και διαφάνεια από την διοίκηση της ομάδας και αυτό είναι απόλυτα λογικό και σωστό. Με ειλικρίνεια και... σταράτα λόγια χτίζονται και διατηρούνται οι σχέσεις.

Καλό θα ήταν να υπάρξει μία συνέντευξη Τύπου από πλευράς της ΠΑΕ. Να δώσουν το "παρών" οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Πανιωνίου και η διοίκηση να πει για το πως έχουν τα πράγματα στην ομάδα. Οικονομικά, αγωνιστικά κλπ. Να αναφερθούν τα προβλήματα με τέτοιον τρόπο, ώστε να ξέρει και ο κόσμος. Μία ενημέρωση και δύο λόγια για την λειτουργία της ομάδας μόνο καλό θα κάνει. Έτσι και ο κόσμος από την μεριά του θα ξέρει τι μπορεί να περιμένει να δει από τον σύλλογο, έχοντας πιο ξεκάθαρη εικόνα και τις ανάλογες απαιτήσεις.

Τα όποια "σύννεφα" υπάρχουν πάνω από τη Νέα Σμύρνη πρέπει να εξαφανιστούν. Η χρονιά που έρχεται θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και μόνο ενωμένος θα καταφέρει ο Πανιώνιος να βγει "ζωντανός", πετυχαίνοντας τους στόχους του.

Αυτά τα λίγα είχα να πω. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το άμεσο μέλλον μέσα από τα panionianea.gr και μακάρι να έχουμε να πούμε ευχάριστα πράγματα για τον Πανιώνιο μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια