Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν συνεχίζει ο Φραγκιάς...

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μη συνέχιση συνεργασίας του Πανιωνίου με τον Βασίλη Φραγκιά, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr ...

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μη συνέχιση συνεργασίας του Πανιωνίου με τον Βασίλη Φραγκιά, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr.

Το συμβόλαιο του έμπειρου προπονητή με τους κυανέρυθρους φτάνει στο τέλος του και δεν πρόκειται να υπάρξει περίπτωση ανανέωσης.

Σίγουρα, τα τελευταία γεγονότα έχουν επηρεάσει τον 57χρονο coach, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν με άδοξο τρόπο, καθώς δεν ήταν στον πάγκο της ομάδας στο τελευταίο ματς με τον Χολαργό.

Τόσο ο Φραγκιάς, όσο και η διοίκηση της ΚΑΕ δεν έχουν την πρόθεση να μπουν σε περαιτέρω συζητήσεις, κάτι που σημαίνει πως ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και λήγει η μεταξύ τους συνεργασία, με τον έμπειρο προπονητή να αναζητεί πλέον την επόμενη ομάδα του για τη νέα χρονιά.

Ο coach Φραγκιάς βοήθησε τα μέγιστα για να πετύχει ο Πανιώνιος τον στόχο της παραμονής και το μόνο σίγουρο είναι πως η δουλειά του αναγνωρίζεται από τον φίλαθλο κόσμο του Ιστορικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια