Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο απολογισμός της σεζόν από την Ακαδημία Βόλεϊ των αγοριών

Ο απολογισμός της σεζόν από την Ακαδημία Βόλεϊ των αγοριών.   "Το αγωνιστικό έτος 2018-2019 υπήρξε απόλυτα επιτυχημένο για το τμήμ...

Ο απολογισμός της σεζόν από την Ακαδημία Βόλεϊ των αγοριών.  

"Το αγωνιστικό έτος 2018-2019 υπήρξε απόλυτα επιτυχημένο για το τμήμα αγοριών volley του συλλόγου μας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Αν και ένα από τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου, με τη χαμηλότερη σε ύψος οικονομική συμμετοχή εκ μέρους των αθλούμενων, υπήρξε οικονομικά αυτάρκες και συνεπές σε όλες του τις υποχρεώσεις.

Αγωνιστικά το τμήμα διατηρήθηκε σε υψηλό βαθμολογικό επίπεδο, βελτιώνοντας την περσινή του επίδοση, μολονότι δεν ενισχύθηκε από έμπειρους αθλητές αλλά συνέχισε να εντάσσει αθλητές με μικρή ή μηδενική εμπειρία. Η γρήγορη ενσωμάτωση στην ομάδα νέων αθλητών και η βελτίωση της βαθμολογικής μας θέσης σε σχέση με την περσινή χρονιά ήταν επίτευγμα των άριστων προπονητών μας Φωτεινής Πόγκα και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, οι οποίοι δούλεψαν σκληρά και μεθοδικά, συνεχίζοντας το έργο του Σωτήρη Τσέργα και του Στέλιου Κουτσούρη. Τους ευχαριστούμε θερμά! Η Φωτεινή μας, απέδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι υπέροχη προπονήτρια, άνθρωπος και παιδαγωγός και σίγουρα μια πραγματική εργάτρια του συλλόγου, διαθέτοντας στην ομάδα όλη της την ενέργεια ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενώ ο Παναγιώτης, στα πρώτα του προπονητικά βήματα, επέστρεψε στα νέα παιδιά τη γνώση που και ο ίδιος είχε λάβει στην ηλικία τους από τον σύλλογο. Είναι βέβαιο ότι οι δρόμοι μας και με τους δύο προπονητές θα συναντηθούν σύντομα.

Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο γνωστός και δυναμικός Τάσος Τοζίδης, ο οποίος θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα ισχυρό αγωνιστικό σύνολο και να βελτιώσει ατομικά τον κάθε αθλητή μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, τους αθλητές για τον κόπο που κατέβαλαν προκειμένου να κρατήσουν ψηλά τον σύλλογο και βέβαια τους χορηγούς και υποστηρικτές μας: GUESS – Αφοί Μ. Τσούγια, Activa Hellas – Αφοί Παπαπετρόπουλοι (Katol), NSTV και Νίκο Ζαχαρόπουλο, The Foukou Project (www.thefoukouproject.gr) όπως επίσης τις ΜΚΟ Αγκαλιά και Ηλιαχτίδα Νέας Σμύρνης, των οποίων είχαμε την τιμή να προωθήσουμε το έργο και τους σκοπούς, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τα κυανέρυθρα site Πανιώνια Ιδέα, Πανιώνια Νέα και το NSTV για τη δημοσιογραφική κάλυψη του τμήματος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Νικήτα Χιωτίνη (έφορος ομάδας ανδρών) και την Κατερίνα Οικονόμου (προπονήτρια της ομάδας ανδρών) για το ενδιαφέρον και τη συνδρομή στο τμήμα. Είναι βέβαιο ότι η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, φιλοδοξώντας να καμαρώσουμε σύντομα αθλητές των υποδομών στην ανδρική μας ομάδα.

Στοίχημα της νέας αγωνιστικής σεζόν η παρουσίαση ομάδας εφήβων ύστερα από πάρα πολλά χρόνια και ει δυνατόν η συμμετοχή μας σε κάθε ηλικιακό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.

Οι «πόρτες» του τμήματος είναι ανοιχτές για κάθε παιδί ηλικίας 10-16 ετών, με ή χωρίς εμπειρία στο άθλημα και συμμετοχή σε ανοιχτές προπονήσεις. Πληροφορίες: Πρόδρομος Τσάμης 6945415030".

Δεν υπάρχουν σχόλια