Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς παραμονή ο Μάντζιος

Στον πάγκο του Πανιωνίου αναμένεται να είναι και τη νέα σεζόν ο Άκης Μάντζιος. Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό του σχεδι...

Στον πάγκο του Πανιωνίου αναμένεται να είναι και τη νέα σεζόν ο Άκης Μάντζιος.

Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει ήδη τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, όμως ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το θέμα προπονητή.

Η συμφωνία των κυανέρυθρων με τον Άκη Μάντζιο ήταν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Έλληνας coach θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Ιστορικού.

Ο 49χρονος τεχνικός με το έργο του στην ομάδα έχει αφήσει ικανοποιημένους τους διοικούντες του συλλόγου, οι οποίοι του "χρεώνουν" τόσο τις σημαντικές νίκες που έφερε ο Πανιώνιος στα κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος, όσο και την καλή διαχείριση του ρόστερ, παρά τα προβλήματα που είχαν προκύψει. Επίσης, ο Μάντζιος με το που ανέλαβε την ομάδα, μετά το "διαζύγιο" με τον Ανιγκό, έκανε ξανά τα κυανέρυθρα αποδυτήρια να βγάζουν... υγεία, κάτι πολύ σημαντικό για το καλό κλίμα που υπήρχε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπου και εκτός απροόπτου θα οριστικοποιηθεί η ανανεώση της συνεργασίας τους.

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο δηλώνουν άγνοια για το δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας το Σάββατο (11/5) και ανέφερε ότι έχει υπάρξει συμφωνία με τον 22χρονο φορ της Παναχαϊκής, Μιχάλη Μπαστάκο.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως τον συγκεκριμένο παίκτη τον είχε "κόψει" την περασμένη σεζόν ο Άκης Μάντζιος, όταν βρισκόταν στον πάγκο του Λεβαδειακού, οπότε όπως καταλαβαίνει κανείς δύσκολα υπάρχει θέμα με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια