Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος ΓΣΣ: «Σημαντικό έργο υποδομής»

Για τα σημαντικά έργα που θα πραγματοποιηθούν στις θύρες 1-2-3 του σταδίου της Νέας Σμύρνης αναφέρεται ο Πανιώνιος ΓΣΣ με ανακοίνωσή π...

Για τα σημαντικά έργα που θα πραγματοποιηθούν στις θύρες 1-2-3 του σταδίου της Νέας Σμύρνης αναφέρεται ο Πανιώνιος ΓΣΣ με ανακοίνωσή που εξέδωσε.

Αναλυτικά:

Ένα σημαντικό έργο υποδομής θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα, θα προχωρήσει η στεγανοποίηση των κερκίδων που βρίσκονται στις θύρες 1, 2 και 3, με αποτέλεσμα να δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που δυσχεραίνει τις δραστηριότητες των περισσοτέρων τμημάτων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ.

Η στεγανοποίηση των κερκίδων, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην προκαλούνται πλέον προβλήματα στις αίθουσες του τζούντο, της ενόργανης, του βόλλει, του στίβου και όλων των τμημάτων που στεγάζονται κάτω από τις θύρες 1, 2, 3. Επίσης θα γίνει πλήρης ανακαίνιση στους χώρους των αποδυτηρίων του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τα οποία επίσης στεγάζονται κάτω από τις προαναφερθείσες θύρες. Παράλληλα και επειδή οι εργασίες το απαιτούν, θα αλλάξουν και όλα τα καθίσματα σε αυτές τις θύρες και το στάδιο θα αποκτήσει και εξωτερικά νέα όψη..

Γι αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλλαν και θα συμβάλλουν για την αποπεράτωσή του. Αρχικά το μέλος του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, που με δικές του συντονισμένες ενέργειες, υπήρξε η κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων, ενώ χρηματοδότησε και την προμελέτη, στοιχείο απαραίτητο για τον φάκελο που κατατέθηκε προς έγκριση.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, συμπεριέλαβε το έργο αυτό στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και θα συμβάλλει και οικονομικά στο όλο εγχείρημα, από το ποσό των 600.000 ευρώ και πάνω. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη.

Επίσης ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, καθώς και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση, για την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων και την έγκριση της χρηματοδότησης του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια