Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπέρι: «Δεν παίζω γιατί υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές...»

Όπως διαβάσατε νωρίτερα  στα panionianea.gr , πριν την έναρξη του αγώνα στο "Σοφία Μπεφόν, οι Μπέρι και Χάρις δεν αγωνίστηκαν στο εν...

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στα panionianea.gr, πριν την έναρξη του αγώνα στο "Σοφία Μπεφόν, οι Μπέρι και Χάρις δεν αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς λόγω οικονομικών οφειλών της ομάδας προς το μέρος τους.

Ο Μπέρι, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, παραδέχθηκε το θέμα δημόσια, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ. Ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου τον ρώτησε αν δεν παίζει, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση που είχε και ο ίδιος απάντησε:

«Δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει τίποτα για αυτό. Δεν παίζω, γιατί υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές». «Είναι οικονομικό το θέμα δηλαδή;», τού είπε ο δημοσιογράφος και ο Μπέρι αποκρίθηκε: «Ναι», προσθέτοντας: «Θέλω να παίξω τώρα, αλλά δυστυχώς... Μίλησα με την ομάδα και τον μάνατζερ μου και τους είπα πως δεν θα παίξω. Ήθελα πολύ να είμαι στο παρκέ».

Όσο για τους συμπαίκτες του, σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος για αυτούς. Νομίζω πως όλοι στην Ελλάδα έχουν δει τη δουλειά μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι μείναμε κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια