Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενόργανη: Αγώνες Παμπαίδων Δ’

Πρωταγωνίστρια ήταν η ομάδα Παμπαίδων του τμήματος ενόργανης του Πανιωνίου στην Α’ φάση Δ’ κατηγορίας που διεξήχθη στο Μαρκόπουλο το Σαββ...

Πρωταγωνίστρια ήταν η ομάδα Παμπαίδων του τμήματος ενόργανης του Πανιωνίου στην Α’ φάση Δ’ κατηγορίας που διεξήχθη στο Μαρκόπουλο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (11-12/5).

Οι μικροί αθλητές του Ιστορικού, Τελίδης Παναγιώτης, Διαμαντής Παρασκευάς,Κουτρούλης Αριστοτέλης, Κολλινιάτης Χάρης, Συρίγος Μανώλης και Μουρτάκος Πέτρος , χάρισαν στην ομάδα την δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό!

Ακόμη, υπήρξαν και πολλές ατομικές διακρίσεις:
Στην κατηγορία Δ1 ο Συρίγος Μανώλης πήρε χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό, χρυσό μετάλλιο στους κρίκους και στον ίππο, 4η θέση στο μονόζυγο και στο δίζυγο, και 8η θέση στο έδαφος.
Ο Κολλινιάτης Χάρης στην κατηγορία Δ1 6η θέση στο άλμα.
Ο Κουτρούλης Αριστοτέλης στην κατηγορία Δ2 ασημένιο μετάλλιο στον ίππο, 5η θέση στο έδαφος, στο άλμα και στο μονόζυγο , 6η θέση στους κρίκους και 7η θέση στο δίζυγο.
Ο Διαμαντής Παρασκευάς στην κατηγορία Δ2 6η θέση στο σύνθετο ατομικό, 6η θέση στον ίππο, στο άλμα και στο μονόζυγο και 7η θέση στο έδαφος, στους κρίκους και στο δίζυγο.
Ο Τελίδης Παναγιώτης στην κατηγορία Δ2 ασημένιο μετάλλιο σύνθετο ατομικό, 1η χρυσό μετάλλιο στον ίππο, ασημένιο μετάλλιο στο έδαφος, στο δίζυγο και στο μονόζυγο και χάλκινο μετάλλιο στους κρίκους και 4η θέση στο άλμα.

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αλλά και στους προπονητές τους, Αγγέλου Γιώργο και Κορογιαννάκη Σπύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια