Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει για Λυμπεράκη, τέλος ο Σιντί Αλί

Στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή από τις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται πως είναι έτοιμος να προχ...

Στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή από τις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται πως είναι έτοιμος να προχωρήσει ο Πανιώνιο.

Ο λόγος για τον Οδυσσέα Λυμπεράκη, που αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και την σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε με μεγάλη επιτυχία την φανέλα της Καβάλας, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Football League. Μάλιστα, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου των «αργοναυτών» και στον Πανιώνιο ξεχώρισαν την περίπτωση του, κινήθηκαν άμεσα και φαίνεται πως έχουν έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Από εκεί και πέρα, όπως είχατε διαβάσει στα panionianea.gr, μόνο τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της απόκτησης του 21χρονου επιθετικού Κώστα Δούμτσιο, ήδη παίκτης του Ιστορικού είναι ο 21χρονος αριστερός μπακ, Γιάννης Κιάκος, ενώ στα κυανέρυθρα αναμένεται να ντυθεί ο 21χρονος αμυντικός Σεμπαστιάν Χρουσιέλ και ο 20χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Σκαφίδας.

Τέλος, ο Σιντί Αλί συμφώνησε να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα και έτσι μετά τον Ντε Ταντέο θα αποτελέσει και εκείνος παρελθόν. Τα panionianea.gr σας είχαν ενημερώσει πρώτα για το εν λόγω θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια