Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεχώρισε ο Στοΐλας

Στο νικηφόρο φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Άκης Μάντζιος έδωσε χρόνο συμμετοχή σε όσους παίκτες είχε στην διάθ...

Στο νικηφόρο φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Άκης Μάντζιος έδωσε χρόνο συμμετοχή σε όσους παίκτες είχε στην διάθεση του, ενώ δοκίμασε και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αυτός που ξεχώρισε και τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα ήταν ο παίκτης με το νούμερο "9", ο οποίος αγωνίστηκε στην θέση του αριστερού εξτρέμ.

Πρόκειται για τον Χρήστο Στοΐλα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην γερμανική Κίκερς Όφενμπαχ (τέταρτη κατηγορία), ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Φρανκφούρτης.

Είναι 23 ετών και όπως έδειξε στο φιλικό της Νέας Σμύρνης διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, παρά το ύψος του (1.89μ.). Μάλιστα, στο ματς με την ομάδα της Λάρισας, έδειξε πως έχει καλές κινήσεις και εντός αντίπαλης περιοχής, έχοντας δύο δοκάρια σε πολύ καλά σουτ που επιχείρησε.

Ο παίκτης είναι υπό δοκιμή και το τεχνικό τιμ της ομάδας θα τον παρακολουθήσει και τις επόμενες μέρες, ώστε να έχει πιο ξεκάθαρη άποψη για τις ικανότητες του, προτού αποφασισθεί αν τελικά΄θα αποκτηθεί ή όχι. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα παιδιά που δοκιμάζονται αυτές τις μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια