Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Παν-Αιώνιος»: Η περίεργη, αλλά με θετικό πρόσημο σεζόν!

Χαίρεται συν-Πανιώνιοι και αναγνώστες του panionianea.gr. Ξεκινάμε, μέσα από την φιλόξενη Πανιώνια ιστοσελίδα, την εβδομαδιαία μας στήλη...

Χαίρεται συν-Πανιώνιοι και αναγνώστες του panionianea.gr. Ξεκινάμε, μέσα από την φιλόξενη Πανιώνια ιστοσελίδα, την εβδομαδιαία μας στήλη, την οποία την υπογράφει ο «Παν-Αιώνιος».

Πάσχα Τέλος. Καλά φάγαμε (παραφάγαμε δηλαδή), καλά ήπιαμε, καλά ξεκουραστήκαμε, όμως σιγά-σιγά μπαίνουμε πλέον σε ρυθμούς καθημερινότητας. Στην καθημερινότητα μας φυσικά υπάρχει πάντα και ο Πανιώνιος. Γι' αυτό το μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής μας θα τα... γράφουμε συχνά-πυκνά από εδώ.

Βέβαια, τώρα, είναι περίοδος διακοπών, λόγω του Πάσχα. Απομένει ένα ματς ακόμα για να ολοκληρωθεί η φετινή περίοδος, η οποίας χωρίς αμφιβολία ήταν ιδιαίτερα περίεργη για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Περίεργη ήταν από την αρχή. Γάλλος προπονητής (Ανιγκό), πολλοί ξένοι παίκτες (επιλογές του προπονητή και το Ισά κυρίως) και γενικότερα μία χρονιά αίνιγμα για την ομάδα.

Αυτά τα ξέρετε και τα ξέρουμε καλά όμως. Το θέμα είναι πως αγωνιστικά η σεζόν κλείνει με θετικό πρόσημο, έστω και αν κατά την διάρκεια της υπήρξαν και άσχημες στιγμές. Αγωνιστικά αρκετές τεσσάρες και μία πεντάρα στο Αγρίνιο (η οποία πόνεσε και περισσότερο με τον τρόπο που ήρθε). Εσωτερικά προβλήματα με τους Κεϊτά και Σπιριντόνοβιτς να δείχνουν απειθαρχία, αλλά και αρκετή γκρίνια εντός των τειχών.

Όσον αφορά καθαρά το αγωνιστικό σκέλος, ο Πανιώνιος κλείνει τη σεζόν -πιθανότατα- στην 6η θέση της βαθμολογίας. Μία ιδιαίτερα τιμητική θέση για την ομάδα, αν αναλογιστεί κανείς το πόσο λάθος χτίστηκε το περασμένο Καλοκαίρι και τα πολλά σκαμπανεβάσματα που υπήρξαν όλη τη χρονιά στον σύλλογο.

Κρατάμε την αγωνιστικότητα της ομάδας στα κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς. Κρατάμε ότι ΞΑΝΑ ο Πανιώνιος έπαιξε για την ιστορία του και την φανέλα του, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου ο αντίπαλος καιγόταν για τη νίκη-παραμονή, ενώ ο Ιστορικός ήταν αδιάφορος (βαθμολογικά). Την στιγμή που είδαμε τι έγινε προς ΟΑΚΑ μεριά με ΠΑΟ και ΑΕΚ...

Κρατάμε, επίσης, ότι ο Άκης Μάντζιος με το που ήρθε επανέφερε την ηρεμία και την ένωση στην ομάδα, με τα αποδυτήρια να παρουσιάζουν ξανά το οικογενειακό κλίμα που είχαν και τα περασμένα χρόνια και στην αρχή της φετινής σεζόν δυστυχώς είχε χαθεί.

Ένα ματς ακόμα λοιπόν, αυτό με τον Αστέρα στη Τρίπολη, όπου ο Πανιώνιος πρέπει και θα παίξει για τη νίκη, για την ιστορία του και για τον κόσμο του. Όπως έκανε δηλαδή και κόντρα στον ΠΑΣ. Απουσίες υπάρχουν για τον Μάντζιο, όμως, όσοι παίξουν είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσουν για το καλύτερο...

Μετά την Τρίπολη, θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα, η οποία αναμένεται πολύ δύσκολη. Πολύ δυσκολότερη από την φετινή. Όμως τόσα δύσκολα έχουμε δει με αυτή την ομάδα, εδώ θα κολλήσουμε; Για τη νέα σεζόν θα μιλήσουμε σε άλλο άρθρο και θα τα πούμε αναλυτικά...

Σας χαιρετώ, λοιπόν, προς το παρών και σας εύχομαι καλή χώνεψη! Τόσο αρνί δεν πάει εύκολα κάτω...

«Παν-Αιώνιος»

Δεν υπάρχουν σχόλια