Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύσκολη η άδεια για τη νέα σεζόν!

Δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει και στο πρόσφατο παρελθόν αναμένεται να αντιμετωπίσει τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος, καθώς όπως όλα δείχνουν...

Δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει και στο πρόσφατο παρελθόν αναμένεται να αντιμετωπίσει τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος, καθώς όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση. 

Οι κυανέρυθροι με τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ ουσιαστικά εξασφάλισαν την παραμονή τους στην φετινή Σούπερ Λιγκ. Μία σεζόν με πολλά προβλήματα, αγωνιστικά, διοικητικά, που έφεραν την ομάδα έως τις τελευταίες αγωνιστικές να βρίσκεται κοντά στις επικίνδυνες θέσεις.

Δύσκολη χρονιά αναμένεται να είναι και η επόμενη, καθώς όπως φαίνεται η ΠΑΕ δεν θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια.

Αν συμβεί, λοιπόν, αυτό, τότε θα υπάρξει τιμωρία αφαίρεσης 6 βαθμών από την ομάδα, αλλά και περιορισμοί στις μεταγραφές.

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος είναι πως δεν κατάφερε να εισαχθεί στη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη στην Εφορία. Το εν λόγω νομοσχέδιο ήταν προγραμματισμένο να κατατεθεί τον Δεκέμβριο του 2018, πράγμα που δεν συνέβη ποτέ, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Πανιωνίου να παρουσιάσουν έναν ελλιπή φάκελο, όσον αφορά αυτό το κομμάτι.

Όπως γράψαμε και παραπάνω, σε περίπτωση που όντως τελικά δεν έρθει η άδεια, οι επιπτώσεις είναι λίγο πολύ γνωστές, καθώς τις ίδιες αντιμετώπισε και το καλοκαίρι του 2018 ο Παναθηναϊκός. Οι «κυανέρυθροι» θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, ενώ θα έχουν το δικαίωμα απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή (Έλληνα ή ξένου), άνω των 23 ετών και απεριόριστο αριθμό Ελλήνων κάτω των 23 ετών.

Παράλληλα, την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μπορούν να αποκτήσουν μόνο έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή που να έχει ξεπεράσει τα 23 έτη ενώ έχει δικαίωμα για απεριόριστους Έλληνες κάτω των 23 ετών.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων των συμβολαίων, ο Πανιώνιος θα μπορεί να κάνει 2 ανανεώσεις ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους χωρίς να υπάρχει χρονικός περιορισμός, ενώ απαγορεύεται στις ανανεώσεις αυτές αύξηση των αποδοχών τους.

Να σημειωθεί πάντως, πως στη Νέα Σμύρνη έχουν κάνει τα... κουμάντα τους, καθώς είναι ελάχιστα τα συμβόλαια που λήγουν, όπως του Μανιάτη και του Μπουμάλ, ενώ κάποια άλλα είναι ήδη έτοιμα και θα βρίσκονται στην ομάδα κανονικά και τη νέα σεζόν, όπως του Κόρμπου και του Μαξίμοβιτς.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, φαίνεται πως επιστρέφει σε μια κατάσταση που αντιμετώπισε για αρκετά χρόνια και πλέον καλείται να πορευτεί ενωμένος, προκειμένου να βγάλει εις πέρας ακόμα μια πολύ δύσκολη στιγμή στην ιστορία του.

Το θετικό είναι πως σε ανάλογες περιπτώσεις του πρόσφατος παρελθόντος, ο Πανιώνιος μέσα από αυτές τις δυσκολίες έβγαλε σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως οι Κολοβός, Σάμαρης, Κολοβός, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Γιάννου, Μασούρας κ.α.

Βέβαια, ακόμα δεν εχει βγει η σχετική επίσημη απόφαση της επιτροπή, οπότε δεν είναι οριστικό τίποτα, αλλά σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα...

Δεν υπάρχουν σχόλια