Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα ξανά, πάτησε και την ΑΕΚ!

Ο Ιστορικός έβγαλε ξανά ψυχή Πάνθηρα, θέληση, πάθος και νίκησε και την ΑΕΚ με 78-74. Η ομάδα του Φραγκιά ήταν εξαιρετική, παρά την πίε...

Ο Ιστορικός έβγαλε ξανά ψυχή Πάνθηρα, θέληση, πάθος και νίκησε και την ΑΕΚ με 78-74.

Η ομάδα του Φραγκιά ήταν εξαιρετική, παρά την πίεση της ΑΕΚ στο φινάλε και παρά τα προκλητικά σφυρίγματα, φτάνοντας στην επίτευξη μίας ακόμης μεγάλης επικράτησης.

Πανιωνάρα και πάλι, λοιπόν, με τον κόσμο της ομάδας να αποθεώνει παίκτες και τεχνικό τιμ.

Το παιχνίδι

 Δυνατά μπήκε ο Πανιώνιος στο πρώτο δεκάλεπτο, έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από την ΑΕΚ. Πολύ αποτελεσματικός στο ξεκίνημα ο Μπέρι παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Ο Ιστορικός έχτισε μια καλή διαφορά, όμως η Ένωση μείωσε στους τρεις κάνοντας το σκορ 21-18 ένα λεπτό πριν την λήξη της περιόδου.

 Στην έναρξη της δεύτερης περιόδου η ομάδα του Βασίλη Φραγκια συνέχισε την εξαιρετική της απόδοση φτάνοντας 3 λεπτά πριν το τέλος μέχρι και στο +16 . Στην συνέχεια η ΑΕΚ πίεσε και κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους 9 κάνοντας το σκορ 44-35, όμως ο Μπέρι με τρίποντο στην εκπνοή ανέβασε την διαφορά στους +12 για τους ‘’κυανέρυθρους’’, τρελαίνοντας τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τους πρώτους 36 πόντους της ομάδας σημείωσαν τρεις παίκτες οι Παπαντωνίου, Μπέρι και Ντόρσει.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε αποφασισμένος να ανοίξει και άλλο το υπέρ του σκορ και το έκανε φτάνοντας στο +19. Ο δικέφαλος αντέδρασε άμεσα μειώνοντας σταδιακά και φτάνοντας την διαφορά στους δεκά. Έτσι εξελίχθηκε το μεγαλύτερο μέρος του δεκαλέπτου με την ΑΕΚ να έχει βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία και τον Πανιώνιο να υποκύπτει σε πολλά λάθη.

Ο Ιστορικός δεν μπόρεσε να διατηρήσει την διαφορά κοντά στους 10 και έτσι η Τρίτη περίοδος έληξε 62-57. Στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου η πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να πλησιάσει στον ένα πόντο, όμως ο Ιστορικός είχε για ακόμη μια φορά την κρίσιμη στιγμή την απάντηση και αύξησε πάλι την διαφορά στου +7.

 Η Ένωση έχοντας και τα προκλητικά υπέρ της σφυρίγματα έμενε μέσα στο ματς έως το τέλος, όμως οι παίκτες του Φραγκιά έδειξαν σε ένα ακόμη ματς πως έχουν… καρύδια και με πρωταγωνιστή τον Μπέρι έφτασαν στην μεγάλη νίκη με 78-74.

 Δεκάλεπτα 21-18, 47-35, 62-57, 78-74

Πανιώνιος (Φραγκιάς): Ντόρσεϊ 13, Μπέρι 26 (4), Μακ Κι 9 (1), Δίπλαρος, Καμπερίδης, Παπαντωνίου 19 (1), Όστιν 6 (1), Χάμιλτον 5.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Τζέιμς 8, Ξανθόπουλος 4, Σάκοτα 14 (1), Λαρεντζάκης 14 (2), Μωραΐτης 13 (3), Γκρίφιν 2, Σαντ Ρος 7, Γιαννόπουλος 5, Χάντερ 7./div>

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια