Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα «πάτησε» Περιστέρι και... διαιτησία!

Ο Ιστορικός μετά το "διπλό" παραμονής στο Ρόδο επικράτησε και του Περιστερίου με 77-75 , πετυχαίνοντας μία πολύ μεγάλη νίκη....

Ο Ιστορικός μετά το "διπλό" παραμονής στο Ρόδο επικράτησε και του Περιστερίου με 77-75 , πετυχαίνοντας μία πολύ μεγάλη νίκη.

Οι κυανέρυθροι εκτός από την πολύ δυνατή φετινή ομάδα του Περιστερίου είχαν να αντιμετωπίσουν και μία άκρως εχθρική διαιτησία στο "Σοφία Μπεφον", όμως η ομάδα του Φραγκιά έβγαλε πάθος και μεγάλη όρεξη μέσα στο παρκέ και έφτασε στην επικράτηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος του Πανιωνίου έδωσε δυναμικό παρών στις εξέδρες και το "Σοφία Μπεφόν" για πρώτη φορά ουσιαστικά φέτος θύμισε έδρα!

Το παιχνίδι

Το Περιστέρι μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο παίρνοντας από την αρχή προβάδισμα στο σκορ. Ο Ιστορικός προσπάθησε να μειώσει και να πλησιάσει το σκορ χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει. Το δεκάλεπτο έληξε 11-17 υπέρ των φιλοξενούμενων.

 Στην δεύτερη περίοδο της αναμέτρησης οι κυανέρυθροι ήταν πιο ανταγωνιστικοί, ανέβασαν την απόδοση τους, βρίσκοντας λύσεις σε άμυνα και επίθεση.
 Με τρίποντο του Χάρις οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 23-23 και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό φτάνοντας ακόμη και να προηγούνται στο σκορ.
 Τελικά το δεκάλεπτο έληξε με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 38-38. Εξαιρετική απόδοση του Χάρις με μεγάλη ευστοχία στα τρίποντα.

 Στο δεύτερο ημίχρονο το Περιστέρι στο πρώτο λεπτό πέρασε μπροστά στο σκορ, όμως ο Πανιώνιος είχε και πάλι τις λύσεις στην επίθεση και έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα όμως ο Πανιώνιος συνέχισε να πιέζει έφτασε και στο +4 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος της περιόδου.
 Στην συνέχεια η διαφορά ήταν στο καλάθι με τις δύο ομάδες να είναι ισότιμες και τον Πανιώνιο να αποδίδει καλό παιχνίδι.

Η Τρίτη περίοδο έληξε 56-58 Στην έναρξη της του τέταρτου δεκαλέπτου ο Ιστορικός μπήκε μπροστά με τρίποντο του Παπαντωνίου κάνοντας το 59-58 .
O Πανιώνιος έχοντας ρυθμό στο παιχνίδι του κράτησε το προβάδισμα και έφτασε και στο +8 αναγκάζοντας την ομάδα του Περιστερίου να κυνηγάει το σκορ . Διατηρώντας την διαφορά μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης ο Ιστορικός είχε επιθετικά τις λύσεις και έφτασε σε μια ακόμη πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα δείχνοντας την ανωτερότητα του.



 Δεκάλεπτα: 11-17, 38-38,56-58,77-75


Πανιώνιος(Φραγκιάς): Παπαντωνίου 12(1), Berry 20(1), Harris 14(4), Austin 5(1), McKee 1, Δίπλαρος 8, Dorsey 7, Hamilton 9(1)

Διαιτητές: Καρακατσούνης, Μπήτης, Διαμαντής

Α΄γύρος: Περιστέρι - Πανιώνιος: 74-71





Δεν υπάρχουν σχόλια