Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπέρι: «Περήφανος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο, να ζήσουμε την ατμόσφαιρα των Πανθήρων» (photos-video)

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ντέβιον Μπέρι στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο Panionianea Radio . Ο απόλυτος...

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ντέβιον Μπέρι στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο Panionianea Radio.

Ο απόλυτος ηγέτης του φετινού Πανιωνίου φιλοξενήθηκε στο στούντιο της ραδιοφωνικής εκπομπής του panionianea.gr και κάναμε μαζί του μια υπέροχη συζήτηση για τον Ιστορικό, αλλά και για τον ίδιο.

Αναφέρθηκε για το πόσο καλά νιώθει στην ομάδα, το κλίμα που επικρατεί, για τους Πάνθηρες που του λείπουν από το γήπεδο και πολλά άλλα. Διαβάστε όσα είπε ο Αμερικανός στον αέρα του Panionianea Radio:

-Πως νιώθεις και αν είσαι χαρούμενος στο Πανιώνιο παρόλο που η ομάδα δεν είναι σε υψηλές θέσεις όπως παλαιότερα;

"Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, μου αρέσει η ομάδα, οι προπονητές μου, ο κόσμος και είμαι πολύ ευχαριστημένος στο Πανιώνιο. Επίσης μου αρέσει πολύ και η χώρα το κλίμα, και είμαι πολύ ικανοποιημένος".

-Ο Πανιώνιος είναι ένα βήμα εξέλιξης για εσένα στη μετέπειτα καριέρα σου;

"Σαφέστα ναι. Μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου, νοιώθω ευτυχισμένος εδώ και όλη αυτή η βελτίωση έχει απόδοση και στο Πανιώνιο. Νιώθω περήφανος που βρίσκομαι εδώ".

-Πόσο σημαντική ήταν η νίκη στο Ρέθυμνο και κατά πόσο πιστεύεις ότι η ομάδα βρίσκεται κοντά στο στόχο της παραμονής;

"Ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια δεν θέλω να ξεχωρίζουμε ματς. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Φυσικά η νίκη στο Ρέθυμνο βοήθησε στον στόχο".

-30 πόντους έβαλες, ήσουν ο απόλυτος ηγέτης. Πόσο σημαντικός νιώθεις για την ομάδα;

"Φυσικά νιώθω πολύ καλά που έβαλα 30 πόντους. Όμως είναι πιο σημαντικό που είδα τον κόσμο να χαμογελάει και όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα ήταν ευχαριστημένοι με αυτή τη νίκη και αυτό είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Δεν είναι μόνο για τη προσωπική μου απόδοση αλλά για το καλό όλης της ομάδας".
-Τι πιστεύεις πως ήταν πιο σημαντικό με την έλευση του κου Φραγκιά, σε σχέση με τον προηγούμενο προπονητή, που άλλαξε το μομέντουμ στην ομάδα;

"Σέβομαι όλους τους προπονητές, δεν θέλω να μιλήσω για διαφορές μεταξύ προπονητών, όταν άλλωστε πρόκειται για μια ομαδική δουλειά. Δεν μπορώ να ρίξω την ευθύνη σε κάποιον άνθρωπο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θεωρώ τον κο Φραγκιά πολύ καλό προπονητή".

-Πόσο καλά νιώθεις με τους συμπαίκτες σου;

"Είναι τρομερό το κλίμα, τους αγαπώ, είναι σαν αδέρφια μου όλοι και είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας".

"Έγιναν πολλές αλλαγές μέσα στη σεζόν ξένων παικτών, φοβήθηκες κάποια στιγμή ότι αυτό θα σας επηρέαζε και θα χανόταν η χρονιά;

"Ποτέ δεν το ένιωσα αυτό. Πηγαίναμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, ακόμα και όταν δεν έπαιζε καλά η ομάδα".

-Πιστεύεις ότι θα παίξετε ακόμα καλύτερο μπάσκετ αν σιγουρευτεί η παραμονή και σας φύγει το άγχος;

"Σε κάθε παιχνίδι δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό και κάθε φορά προσπαθούμε να παίξουμε καλό και ωραίο μπάσκετ. Μπορούμε και καλύτερα σίγουρα".

-Είναι προσωπικός σου στόχος να βγεις πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος;

"Με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα και να παίζω καλά. Αυτό που μένει και θυμάται ο κόσμος είναι η ομάδα στο πρωτάθλημα και όχι ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ. Έτυχε τώρα να είμαι εγώ αλλά δεν είναι αυτοσκοπός".

-Το τρίποντο με το Ρέθυμνο από τα 9 μέτρα στα τελευταία δευτερόλεπτα του 3ου δεκαλέπτου, ήταν οδηγία του προπονητή ή απόφαση δική σου;

"Όχι ήταν δική μου απόφαση. Ένιωθα ότι θα μπει εκείνη τη στιγμή και πήρα τη πρωτοβουλία. Πάντα έτσι παίζω".

-Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι περήφανος για σένα που δείχνεις να σέβεσαι τη φανέλα που φοράς...

"Σέβομαι και εκτιμώ πολύ όλους τους οπαδούς του Πανιωνίου και θέλουμε να κερδίζουμε ακόμα και για αυτούς που δεν μπορούν να έρθουν γήπεδο, για οποιοδήποτε είναι κοντά στον Πανιώνιο που είναι μια Ιστορική ομάδα".

-Αισθάνεσαι την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό σου;

"Φυσικά και νιώθω την αγάπη τους, είτε μέσα στο γήπεδο είτε έξω από αυτό. Και στον δρόμο μου μιλάει ο κόσμος του Πανιωνίου".

-Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το μυαλό σας, όμως, μήπως είναι στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Κολοσσό την επόμενη αγωνιστική;

"Όχι κοιτάμε πρώτα το ματς με τον Ολυμπιακό και μετά το επόμενο. Όπως είπα σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη. Έτσι και σε αυτό θα μπούμε για να κερδίσουμε. Δε σκεφτόμαστε απλά και μόνο για να παίξουμε καλα. Θα πάμε να φανούμε ανταγωνιστικοί με τις σωστές οδηγίες του προπονητή".

-Έχεις αγωνιστεί στη Ρόδο και δεν σε πίστεψαν ώστε να τους αποδείξεις το μπάσκετ που παίζεις τώρα στον Πανιώνιο. Έχεις ένα παραπάνω κίνητρο σε αυτό το ματς προσωπικό;

"Σίγουρα δεν μου δόθηκε η ευκαιρία και δεν μου έδειξαν ότι με πιστεύουν. Στον Πανιώνιο έδειξα ποιος είμαι. Παρόλα αυτά δεν θέλω να μιλάω αρνητικά για ανθρώπους, συμβαίνουν αυτά στη καριέρα και σε συνεργασίες. Θέλω το μπάσκετ και το παιχνίδι μου να μιλάνε για μένα και όχι εγώ για τους άλλους".

-Στην αρχή της σεζόν περίμενες τόσο καλή χρονιά από σένα;

"Ο σκοπός μου ήταν να παίξω καλά και να παίξω καλό μπάσκετ. Κάτι το οποίο κατάφερα και είναι κάτι που αγαπάω. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου".

-Πως σου φαίνεται η μεταφορά στο προσωρινό νέο γήπεδο που παίζει η ομάδα, αφού ο κόσμος δεν είναι τόσο κοντά όσο στο προηγούμενο. Δεν είναι οι ίδιες συνθήκες...

"Είναι κάποια απόσταση, αλλά οι οπαδοί έρχονται ακόμα στο γήπεδο. Είναι πολύ ωραιο, είναι καινούριο, μοντέρνο αλλά σε οποιοδήποτε και να πάω μου αρέσει δεν έχω πρόβλημα".

-Με ποιον παίκτη από την ομάδα κάνεις ιδιαίτερη παρέα εκτός γηπέδου;

-Με τον Ντάνιελ Χάρις που είναι σαν αδερφός μου κάνουμε περισσότερο παρέα. Τα πάμε πολύ καλά είναι ο "Mr three points" (μτφρ.κύριος τριποντάκιας)".

-Επιχείρησες να καθοδηγήσεις τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα πρόσφατα ώστε να τους βάλεις στο κλίμα.

"Οτιδήποτε χρειαστούν είμαι εκεί να τους βοηθήσω. Δεν θέλω να τους υποδεικνύω πράγματα και να γίνομαι πιεστικός προς αυτούς. Είμαι δίπλα τους συνέχεια".

-Το σχόλιο σου για το πρωτάθλημα της Α1;

"Είναι μια πολύ καλή και ανταγωνιστική λίγκα με διεθνείς και αναγνωρισμένες ομάδες, όπως είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναικός, το θεωρώ πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου".

-Ποια είναι η αγαπημένη σου ομάδα στο NBA;

Είναι οι Blazers αλλά θα ήθελα να παίξω σε οποιαδήπτε ομάδα. Αυτή τη στιγμή όμως είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και με ενδιαφέρει να γίνω πολύ καλός παίκτης για να παίζω σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη".

-Είναι εφικτό να μείνεις και τη νέα χρονιά στον Πανιώνιο;

"Είμαι ανοιχτός για οποιαδήποτε συνεργασία και πρόταση. Τώρα όμως είμαι συγκεντρωμένος στη σεζόν αυτή. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, από κει και πέρα ότι προκύψει για το μέλλον είμαι ανοιχτός. Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για κάτι παραπάνω".

Σίγουρα θα έχεις δει σε βίντεο και θα έχεις ακούσει για τη καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Πανιωνίου. Είναι κάτι που σε στεναχωρεί που δεν έχεις ζήσει φέτος λόγω των συνθηκών που απουσιάζουν οι οργανωμένοι;

"Ναι εχω δει βίντεο, δημιουργούν μία τρελή ατμόσφαιρα. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω τους Πάνθηρες. Νομίζω ότι έγινε στο παρελθόν πρέπει να μείνει εκεί. Έχω δει πολλά βίντεο και τους καλώ να έρθουν στο γήπεδο κοντά μας να ζήσουμε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα".

*Δείτε στα παρακάτω βίντεο και σε εικόνα την ζωντανή συνέντευξη του Ντέβιον Μπέρι στο Panionianea Radio:



Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη την Πανιώνια εκπομπή στον αέρα του Panionianea Radio

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια