Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με πολλές απουσίες στο Περιστέρι!

Ο Πανιώνιος καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του, μετά τον άδικο αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυ...

Ο Πανιώνιος καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του, μετά τον άδικο αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (3/3) με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Οι κυανέρυθροι εκτός από την στεναχώρια που έχουν για τον τρόπο που αποκλείστηκαν στην Τούμπα, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον παράγοντα κούραση, καθώς η ομάδα έπαιξε 120 λεπτά την Τετάρτη, ενώ υπήρχε και το ματς με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή και κόντρα στον Ατρόμητο θα δώσουν τρίτο παιχνίδια σε μία εβδομάδα!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό υπάρχει μεγάλη κόπωση, αφού το ρόστερ του Πανιωνίου είναι μικρό και πολλοί παίκτες παίζουν συνεχώς χωρίς ξεκούραση.

Πάντως, για ένα ακόμη ματς δεν λείπουν και οι πολλές απουσίες για τον Άκη Μάντζιο. Απόντες από το παιχνίδι του Περιστερίου έχουν τεθεί οι τραυματίες Κεϊτά, Κούρντι, Σαραμαντάς, Μασούρας και οι τιμωρημένοι Κόρμπος, Μανθάτης, Τσιλούλης. Μάλιστα, ο τελευταίος έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες και έτσι θα λείψει και από τον εκτός έδρας αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Υπάρχει και κάτι θετικό για τον Έλληνα τεχνικό, αφού ο Μαξίμοβιτς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, θα βρίσκεται στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει και θέση βασικού, καθώς οι διαθέσιμες λύσεις για την μεσαία γραμμή της ομάδας είναι ελάχιστες!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια