Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικογενειακό φιλικό με νίκη των... μεγάλων!

Ένα... οικογενειακό δίτερμα περιλάμβανε το "μενού" της Παρασκευής (22/3) στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο. Η ομάδα του Μάντζιου έδω...

Ένα... οικογενειακό δίτερμα περιλάμβανε το "μενού" της Παρασκευής (22/3) στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Η ομάδα του Μάντζιου έδωσε φιλικό ματς με την Κ19 του συλλόγου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τον τεχνικό του Ιστορικού να δίνει κυρίως χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που έως τώρα δεν έχουν αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια της σεζόν. Φυσικά παράλληλα είχε την ευκαιρία να δει και τα παιδιά από την ομάδα Νέων, προπονητής της οποίας είναι ο Δημήτρης Κοροπούλης.

Σε τέτοια φιλικά παιχνίδια, λοιπόν, το σημαντικό είναι να βγάλει ο προπονητής κάποια συμπεράσματα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν, όμως για την ιστορία νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ανδρική του Πανιωνίου, όπου με ανατροπή επικράτησε 2-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Ντε Ταντέο και Μακρύλλος, ενώ για τους "μικρούς" ο Δουγενης.

Το ματς χωρίστηκε σε τρία 25λεπτα, ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει προπόνηση και η Κυριακή ρεπό για τους κυανέρυθρους.

Από εκεί και πέρα, ο Σαραμαντάς ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, παίρνει μέρος σε πολλά κομμάτια της προπόνησης και όπως φαίνεται θα είναι έτοιμος για το ματς με την Λαμία.

Αντίθετα ο Αμίρης Κούρντι θα χρειαστεί περίπου 10-15 ακόμα, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα.

Όσον αφορά τους παίκτες της Κ19 που αγωνίστηκαν κόντρα στην ανδρική ομάδα, αυτοί είναι οι εξής: Τζώρτζης, Τζίνας, Πασαλιμανιώτης, Σεμερτζάκης, Αγγελης, Τριαντής, Φιλων, Νομικός Παρ., Ρέτσος, Νομικός Παν., Ζώτος, Δουγενής, Δαυίδης, Οικονόμου, Μπιλικαϊδης, Μπρέγκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Τσερεγκώφ και Γρίβας έπαιξαν με την πρώτη ομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια