Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύσκολα (και) ο Μανιάτης για Αγρίνιο

Προβλημάτων συνέχεια στον Πανιώνιο ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό την Καθαρά Δευτέρα. Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται οτι δύ...

Προβλημάτων συνέχεια στον Πανιώνιο ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό την Καθαρά Δευτέρα.

Ο Άκης Μάντζιος φαίνεται οτι δύσκολα θα μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος το Σάββατο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει πρόβλημα στο πόδι από το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, έκανε μεγάλη προσπάθεια να αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο, όμως πλέον οι ενοχλήσεις είναι πιο έντονες και έτσι εκτός απροόπτου δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Αγρίνιο .

Φυσικά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στην τελευταία προπόνηση της Κυριακής,  όπου μετά το τέλος του προγράμματος θα ανακοινωθεί και η αποστολή από τον Άκη Μάντζιο.

Εκτός έχουν τεθεί ήδη οι Κεϊτά, Κουρντι Σαραμαντάς, Σιντι Αλί, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Τσιλούλης και Κότνικ (έχει λίγες πιθανότητες να μπει στην αποστολή).

Το θετικό είναι ότι ο Κόρμπος το Σάββατο ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και θα δώσει το "παρών" κόντρα στον Παναιτωλικό.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια