Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δήμου: ''Επικεντρωμένοι στον στόχο μας''

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχαν οι κυανέρυρθροι στο Πόλο, σε ένα ντέρμπι κορυφής, απέναντι στον Νηρέα Γέρακα, με 9-2, παραμένοντας αήττητ...

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχαν οι κυανέρυρθροι στο Πόλο, σε ένα ντέρμπι κορυφής, απέναντι στον Νηρέα Γέρακα, με 9-2, παραμένοντας αήττητοι για ακόμα μια αγωνιστική.

Τα αγόρια του Κώστα Δήμου σαφέστατα ήταν καλύτερα σε όλη την διάρκεια του παχνιδιού και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση, κάνοντας ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την άνοδο στην Α1, εκεί όπου ανήκει ο Ιστορικός, αφού μετά από αυτή τη νίκη, πλέον είναι μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός της ομάδας των κυανέρυθρων, Κώστας Δήμου, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στα panionianea.gr:

Κώστας Δήμου

''Ηταν ένα ντέρμπι κορυφής καθώς και οι δύο ομάδες ήμασταν αήττητες, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να αμφισβητήσει την ανωτερότητα μας. Ελέγχαμε από την αρχή μέχρι το τέλος τον ρυθμό του παιχνιδιού αλλά και συνολικότερα όλο το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα τελείωσε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε τα υπόλοιπα, γιατί έτσι οφείλουμε να κάνουμε, έχουμε έναν στόχο, πρέπει να ήμαστε επικεντρωμένοι εκεί και αυτά που γίνονται να τα αφήνουμε πίσω.''

Επιμέλεια : Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια