Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο αντικαταστάτης του Σαραμαντά...

Ο Γιώργος Σαραμαντάς για περίπου τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης και έτσι ο Άκης Μάντζιος καλείται να επιλέξει τον αντικαταστάτη τ...

Ο Γιώργος Σαραμαντάς για περίπου τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης και έτσι ο Άκης Μάντζιος καλείται να επιλέξει τον αντικαταστάτη του για τα ερχόμενα παιχνίδια.

Μοναδικός παίκτης του ρόστερ που παίζει ως αριστερός μπακ είναι ο Μίλαν Κότσιτς, ο οποίος επί Ανιγκό ήταν βασικό στέλεχος της ενδεκάδας, όμως με το που ανέλαβε ο Μάντζιος έχασε την θέση του.

Η αλήθεια είναι πως όσο αγωνιζόταν ο Σλοβένος δεν είχε πείσει ιδιαίτερα και αν ο Έλληνας τεχνικός αποφασίσει να του δώσει θέση βασικού, τότε θα έχει την δεύτερη ευκαιρία του για να αποδείξει πράγματα.

Βεβαια, υπάρχει και η επιλογή του Θανάση Παπαγεωργίου να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ με ανάποδο πόδι, από την στιγμή που πλέον υπάρχει και ο Γιάννης Μασούρας (δεξί μπακ).

Όπως και να έχει ο Άκης Μάντζιος θα κληθεί να επιλέξει έναν εκ των δύο (εκτός απροόπτου) για τον αντικαταστάτη του τραυματία Σαραμαντά.

Από εκεί και πέρα, στην θέση του επίσης τραυματία Κούρντι (θα λείψει για 3-4 εβδομάδες) υπάρχουν περισσότερες επιλογές, καθώς δίπλα στον Κόρμπο μπορούν να αγωνιστούν οι Μακρύλλος, Οικονομίδης, Μαξίμοβιτς και Μανιάτης.

Τέλος, ήρθε η μπλε κάρτα του Πέδρο Άρτσε, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, ενώ αναμένεται και η μπλε κάρτα του Μανιάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια