Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καπετανάκης: «Πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο» (video)

O προπονητής στίβου, Κώστας Καπετανάκης, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του panionianea.gr για τη συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια στο κυ...

O προπονητής στίβου, Κώστας Καπετανάκης, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του panionianea.gr για τη συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια στο κυανέρυθρο τμήματα και για την προσέλευση των παιδιών στο συγκεκριμένο άθλημα, με αφορμή την Ημερίδα κλειστού στίβου που διοργανώθηκε στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε στο web tv:

Για την δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια στον στίβο:

"Είμαι πρώτος προπονητής στα οριζόντια άλματα στο μήκος και το τριπλούν. Η πορεία ξεκινάει αρκετά παλιά από το 1996. Ξεκίνησα στις ακαδημίες και το 2000 πήρα το αγωνιστικό τμήμα. Πάμε πάρα πολύ καλά, ύστερα από την εντατική δουλειά που έχουν κάνει όλοι οι συνάδελφοι. Τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια έχει αυξηθεί πάρα πολύ η προσέλευση. Έρχονται συνέχεια καινούργια παιδιά, έχουμε φτάσει να έχουμε κάπου στα 300 στις ακαδημίες. Όλα τα τμήματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο".

Για τη συμβουλή που θα έδινε σε ένα παιδί που ξεκινάει τώρα στο στίβο:

"Το πρώτο άθλημα που θα έπρεπε να ασχοληθεί ένα παιδάκι θα έλεγα ότι είναι ο στίβος, γιατί είναι ο προπομπός των υπολοίπων αγωνισμάτων είτε αυτό είναι ατομικό είτε ομαδικό".

Για την εν λόγω διοργάνωση:

"Η ημερίδα στο ΣΕΦ είναι η πρώτη μεγάλη που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Έχουν έρθει από όλη την Ελλάδα παιδιά με στόχο να κάνουν ατομικά ρεκόρ και να πιάσουν κάποια όρια για το Πανευρωπαϊκό. Είναι το πρώτο δυνατό ξεκίνημα της χρονιάς".

Για τις επιδόσεις των αθλητών:

"Πάνε πάρα πολύ καλά τα παιδιά και πιστεύω και στην πορεία θα πάμε ακόμη καλύτερα".

*Δείτε και από την εκπομπή του web tv του panionianea.gr τις σχετικές δηλώσεις (στο 4:46 του βίντεο).



Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια