Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με στόχο τη νίκη στην Κύμη

Με την προσδοκία να επιστρέψουν στις νίκες οι κυανέρυθροι θα μεταβούν στην Κύμη, κόντρα στην οποία θα αγωνιστούν το Σάββατο (19/1) στα πλ...

Με την προσδοκία να επιστρέψουν στις νίκες οι κυανέρυθροι θα μεταβούν στην Κύμη, κόντρα στην οποία θα αγωνιστούν το Σάββατο (19/1) στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

Η ανάγκη πλέον για ένα θετικό αποτέλεσμα έχει γίνει επιτακτική για τον Ιστορικό, ο οποίος μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες και χρειάζεται... επειγόντως το "ροζ φύλλο αγώνα".

Ο Πανιώνιος, ο οποίος έχει δείξει σημαντική βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους (με εξαίρεση το ματς με τον Προμηθέα), πρέπει να βρει τον τρόπο να μετουσιώνει τις καλές εμφανίσεις σε νίκη για να μπορέσει να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία που είναι και ο στόχος της ομάδας.

Από αυτή την αγωνιστική οι κυανέρυθροι θα έχουν στο ρόστερ τους τον Μουχαμάντ Ελ Αμίν, ο οποίος πήρε την θέση του Τζέι Σίνγκλερ στην ομάδα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (19/1). στο Κ.Γ "Τάσος Καμπούρης" στην Κύμη. στις 15:45

Επιμέλεια Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια