Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ευκαιρίες για όλους...

Γράφει ο Λουζιτανός... Το 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ήταν ένα αποτέλεσμα που άφησε μια θετική γεύση με βάση την εμφάνιση της ομάδας μέ...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Το 1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο ήταν ένα αποτέλεσμα που άφησε μια θετική γεύση με βάση την εμφάνιση της ομάδας μέχρι το σημείο της ισοφάρισης. Ενόψει και των αγώνων που ακολουθούν, που θα είναι με ομάδες σαφώς μεγαλύτερης δυναμικότητας από τους Κρητικούς, η ανάγκη να μην έρθει η ήττα απέναντι σε μια ομάδα με στόχο την παραμονή ήταν επιτακτική.

Μέχρι μάλιστα να εξασφαλιστεί και η παραμονή του Ιστορικού, κάθε βαθμός απέναντι σε ομάδες με στόχο την παραμονή – ειδικά εκτός έδρας – θα είναι πολύτιμος.

Προφανώς θα προτιμούσα να μην είχε γλιστρήσει ο Σταυρόπουλος στη φάση του γκολ, αλλά δεν με πειράζει τόσο πολύ μια ατυχία σε ένα παιδί που είναι «δικό μας», που έχει ανάγκη και από τέτοιες στιγμές για να εξελιχθεί και να γίνει καλύτερος στη συνέχεια.

Ο Ουμάρ έβαλε και το πρώτο του γκολ, που τόσο πολύ φαινόταν ότι κυνηγούσε στις εμφανίσεις του ως τώρα. Ελπίζουμε να του δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Αποκτήθηκε και ο Ανδρούτσος, ο οποίος δυστυχώς ήρθε ως δανεικός, αντίθετα με ό,τι είχε ακουστεί για απόκτηση ως ελεύθερο με ρήτρα για επιστροφή στον Ολυμπιακό, ελέω βέβαια και του περιορισμού στις μεταγραφές λόγω των γνωστών χρεών που φυσικά ακολουθούν την ομάδα εδώ και χρόνια…

Και όσο οι πωλήσεις των καλύτερων παικτών δεν αποφέρουν ουσιαστικά έσοδα στο σύλλογο, καθότι δίνονται κοψοχρονιά για να μην χαθούν ελεύθεροι το καλοκαίρι, αυτό θα συνεχίζεται. Ο Κότνικ που ακούγεται ότι ενδιαφέρει αυτή την περίοδο διάφορες ομάδες αν τελικά προχωρήσει κάποιο deal, είναι μια ευκαιρία να φύγει με μεγαλύτερο κέρδος, μιας και δεν λήγει το συμβόλαιό του το 2019. Και φυσικά εννοείται για ομάδα του εξωτερικού, καθότι από Ελλάδα δύσκολο να έρθουν καλά λεφτά…
Πίσω στα αγωνιστικά, λογικά ο Πανιώνιος αν πάρει τα ματς που πρέπει στην έδρα του δεν θα κινδυνεύσει. Για να έχουμε βλέψεις για κάτι παραπάνω – ειδικά για 5άδα που έχει ακουστεί κατά καιρούς – θα πρέπει να γίνει μεγάλη υπέρβαση από πολλούς παίκτες, αλλά και το σύνολο της ομάδας ταυτόχρονα, πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο.

Επομένως, η υπόλοιπη σεζόν είναι ιδανική για την απόκτηση εμπειριών και την εξέλιξη των νέων παικτών που ανήκουν στο σύλλογο, χωρίς άγχος και ιδιαίτερη πίεση. Γενικότερα λοιπόν, οι επόμενοι αγώνες θα είναι γεμάτοι ευκαιρίες για όλους. Αφενός για τους παίκτες, να δείξουν την αξία τους και να αποκομίσουν παραστάσεις, αφετέρου για τον προπονητή, για να κάνει τις δοκιμές του και να αξιολογήσει καλύτερα το ρόστερ, ειδικά με τα νέα παιδιά.

Αυτό λίγο πολύ αναμένουμε να δούμε από την ομάδα, αυτό νομίζω θα χαροποιήσει και τον κυανέρυθρο κόσμο, ειδικά αν συνοδευτεί από μερικές θετικές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα!

Τέλος, ευκαιρίες για νίκες θα έχει η ομάδα μπάσκετ και στη συνέχεια. Παίζουν καλά, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν να αδικούν τους εαυτούς τους παίκτες και προπονητής και θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και η παραμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια