Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόγραμμα αγώνων για τις Ακαδημίες Μπάσκετ

Στην 17η αγωνιστική των πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ, οι ομάδες του Ιστορικού, θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, τη...

Στην 17η αγωνιστική των πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ, οι ομάδες του Ιστορικού, θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, την Τρίτη (29/1) και τα παιχνίδια θα αρχίσουν, αντίστοιχα, στις 19.00 και στις 21.00.

Η ομάδα Παίδων του Ιστορικού είναι αήττητη σε 16 αγωνιστικές, ενώ ο Ολυμπιακός (έχει παίξει έναν αγώνα περισσότερο στην 14η αγωνιστική) γνώρισε την μοναδική ήττα του 73-68, μέχρι τώρα στον πρώτο γύρο και στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας".

Η ομάδα Εφήβων προέρχεται από σερί 7 νικών, ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε για πρώτη φορά στην προηγούμενη αγωνιστική από τον Πρωτέα Βούλας. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με σκορ 47-65.

Eνώ την Τετάρτη (30/1) οι Νεάνιδες θα αντιμετωπίσουν στα πλαίσια του πρωταθλήματος εντός έδρας την Δάφνη Αγίου Δημητρίου στις 22.00.

Επίσης οι Κορασίδες στα πλαίσια του πρωταθλήματος (26/1) γνώρισαν την ήττα, εκτός έδρας από τον Πρωτέα Βούλας με 54-48.

Δεν υπάρχουν σχόλια