Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αποστολή του ΟΦΗ για τον Ιστορικό

Τα τελευταία νέα του ΟΦΗ και αποστολή για τον αγώνα με τον Ιστορικό. Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (11/01) στο "Θ...

Τα τελευταία νέα του ΟΦΗ και αποστολή για τον αγώνα με τον Ιστορικό.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (11/01) στο "Θ. Βαρδινογιάννης" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Κρητικών ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ιστορικό.

Ο Θανάσης Ντίνας ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ απουσίασε ο Ίσμαϊλ Σάσι λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο Μανώλης Παπαστεριανός έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος από την Πέμπτη (10/1) βρίσκεται στο στρατόπεδο που υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη. Αναμένεται να επιστρέψει απόψε και ο προπονητής θα αποφασίσει το Σάββατο για τη συμμετοχή του στον αγώνα, εξ ου και η παρουσία του Δερμιτζάκη ως τρίτου τερματοφύλακα στην αποστολή.

Εξάλλου, για τεχνικούς λόγους έμεινε εκτός οι ανέτοιμος ακόμα Ναμπί, Μεγιάδο και για αγωνιστικούς λόγους οι Αργυρόπουλος και Μπολάκης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους": Στρέζος, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Πέρσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια