Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη για την Κ11 του Πανιωνίου!

Νίκη με σκορ 4-3 πήρε  η Κ11 του Πανιωνίου με αντίπαλο τον ΠΑΣΓιάννινα. Αν και βρέθηκε να προηγείται στις αρχές του 1ου ημιχρόνου 1-0 ...

Νίκη με σκορ 4-3 πήρε  η Κ11 του Πανιωνίου με αντίπαλο τον ΠΑΣΓιάννινα.

Αν και βρέθηκε να προηγείται στις αρχές του 1ου ημιχρόνου 1-0 με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή από τον Ναλιτζή Κων/νο, δέχθηκε τρία απανωτά γκολ έχοντας πολύ κακή απόδοση.

Κατάφερε να μειώσει σε 3 – 2 μετά από μία επίμονη ατομική προσπάθεια του Βαλιουτή Αλέξανδρου που πλάσαρε μέσα από την μικρή περιοχή.

Στο 2ο ημίχρονο οι μικροί πάνθηρες του Κώστα Κάφαλη μπήκαν αποφασισμένοι και πιο δυναμικοί.
Ανέβασαν στροφές και πέτυχαν σύντομα την ισοφάριση μετά από μία αμφίρροπη φάση στα καρέ του αντιπάλου με κοντινό δυνατό πλασέ από τον Φυντάνη Μαρίνο.

Χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες και κάπου στα μέσα του ημιχρόνου ήρθε η ανατροπή του σκορ από τον Βαλιουτή Αλέξανδρο που εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος της άμυνας και πλάσαρε έξω από την περιοχή.

Κατάφεραν και κράτησαν το σκορ ως το τέλος από έναν δύσκολο αντίπαλο ο οποίος ηλικιακά ήταν και μεγαλύτερος.

Αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο σε αυτά τα παιδιά που δεν το έβαλαν κάτω και με υπερπροσπάθεια πήραν αυτή την νίκη με ξέφρενους πανηγυρισμούς στο τέλος !!!

Η υπόλοιπη σύνθεση:
Βαμβούκος Φώτης, Γάσπαρης Τόμας, Επαγγέλης Δημήτρης, Ευαγγελινός Κώστας, Κυριακάκης Χάρης, Λιάσκος Σταύρος, Μάρκου Αλέξανδρος, Μούζος Παναγιώτης, Παγουλάτος Γιώργος, Πετρίδης Μηνάς, Σακκάς Χρήστος, Χατζηδάκης Νίκος.

Μάκης Παγουλάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια