Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι δύο καθοριστικές φάσεις που πέρασαν στο... ντούκου! (photos)

Ο Πανιώνιος ήταν ισοπεδωτικός απέναντι στον Λεβαδειακό, δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, όμως η αναποτελεσματικότ...

Ο Πανιώνιος ήταν ισοπεδωτικός απέναντι στον Λεβαδειακό, δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, όμως η αναποτελεσματικότητα δεν του επέτρεψε να πάρει τη νίκη.

Συμφωνούμε ότι οι κυανέρυθροι ουσιαστικά δεν κατάφεραν από... μόνοι τους να πάρουν το "τρίποντο", γιατί όπως είπε και ο Κούρντι μετά το ματς, έλειπε η συγκέντρωση στην τελική ενέργεια.

Στο παιχνίδι, όμως, υπήρξαν και δύο φάσεις που ήταν καθοριστικές στην έκβαση του αγώνα.

-Η πρώτη έγινε στο 21ο λεπτό, όταν ο Οικονομίδης δέχτηκε το μαρκάρισμα του Λιάγκα μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού, όμως ο διαιτητής Τάσης -ο οποίος είδε την επαφή- έδωσε φάουλ και όχι πέναλτι όπως έπρεπε.

Δείτε στην φωτογραφία που ακριβώς γίνεται το τάκλιν του παίκτη του Λεβαδειακού. Ο νεαρός αμυντικός είναι ολόκληρος μέσα στην περιοχή και τα πόδια του, την ώρα του τάκλιν πάνω στα πόδια του Οικονομίδη, είναι καθαρά εντός περιοχής.

-Η δεύτερη φάση είναι αυτή του 41ου λεπτού, στο γκολ του Λεβαδειακού. Όταν βγαίνει η κάθεση πάσα στον Ιωαννίδη από το γήπεδο με "γυμνό" μάτι φάνηκε ο νεαρός επιθετικός να είναι λίγο πιο μπροστά από την άμυνα του Πανιωνίου. Στο ριπλέι επίσης φαίνεται πως ο Ιωαννίδης είναι -έστω και λίγο- εκτεθειμένος.

Δείτε τις δύο φωτογραφίες από την στιγμή που βγαίνει η πάσα στον επιθετικό του Λεβαδειακού, ο οποίος στη συνέχεια σκοράρει.


Από εκεί και πέρα, η ανωτερότητα του Πανιωνίου κόντρα στον Λεβαδειακό φαίνεται και από τους αριθμούς του αγώνα. Δείτε τη φωτογραφία με τα στατιστικά της αναμέτρησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια